Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Willys öppnar ny butik på Råå i Helsingborg

26 januari 2023

Willys-butiken på Hästhagsvägen i Helsingborg flyttar till nya lokaler i Hede på Råå under hösten 2023. Det nya läget innebär att Willys stärker sina positioner i regionen och kan erbjuda kunderna i nordvästra Skåne ytterligare en modern och fräsch matbutik.

Bild Willys

Willys-butiken på Hästhagsvägen i Helsingborg flyttar till nya lokaler i Hede på Råå under hösten 2023. Det nya läget innebär att Willys stärker sina positioner i regionen och kan erbjuda kunderna i nordvästra Skåne ytterligare en modern och fräsch matbutik.

Inom kort kommer Willys-butiken på Hästhagsvägen i Helsingborg att flytta till nya, efterlängtade lokaler på Landskronavägen på Råå, strax söder om den tidigare lokaliseringen.

Den nya Willys-butiken, med en yta på 3 500 kvadratmeter, etableras på ett strategiskt läge i handelsområdet Hede och blir bland annat granne med en Coop-butik.

Butiken flyttas till befintliga lokaler som kommer att helrenoveras för att skapa en ny, modern och fräsch matbutik. Hyresvärd i den nya etableringen är Schroders, och lokalerna är väl lämpade för Willys koncept med prisvärd, bra och hållbar mat.

Förutom den omlokaliserade butiken i Helsingborg öppnar Willys inom en snar framtid även butiker i Hyllinge, Ramlösa och Klippan.

– Willys fortsätter att stärka sina positioner i nordvästra Skåne. I tider med stigande priser är Willys erbjudande med ett brett sortiment och låga priser mer relevant än någonsin, säger Heinz Möller, etableringschef på Willys.

Det nya området skapar bättre förutsättningar både för kunder och personal. För kundernas del kommer flytten till det nya området bland annat att innebära en ännu bättre e-handelslösning och enklare parkeringsmöjligheter.

– Vi har en trogen kundkrets i Helsingborg och genom flytten till nya lokaler kan vi ge våra kunder en bättre upplevelse när de handlar hos oss, säger Heinz Möller.

Öppningen av den nya butiken väntas preliminärt ske under andra halvåret av 2023.

 

Kategorier: Axfood Willys