Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Apohem blir Årets e-mästare alla kategorier och Årets e-handlare inom hälsa

11 maj 2023

Apohem tar hem Pricerunners prestigefyllda pris Årets e-mästare alla kategorier samt Årets e-handlare inom kategorin Hälsa och förstärker därmed positionen som en av de ledande aktörerna i Sverige inom e-handel, inte minst inom hälsa och välmående.

Apohem-Pricerunner

Apohem tar hem Pricerunners prestigefyllda pris Årets e-mästare alla kategorier samt Årets e-handlare inom kategorin Hälsa och förstärker därmed positionen som en av de ledande aktörerna i Sverige inom e-handel, inte minst inom hälsa och välmående.

Sedan 2006 utser PriceRunner Årets e-handlare - en prestigefylld utmärkelse som delas ut till Sveriges bästa e-handlare inom tjugo olika kategorier.  Förutom 20 kategorivinnare utses också en en totalvinnare, Årets e-mästare. Finalisterna inom varje kategori röstas fram av kunder genom verifierade kundomdömen och bedöms sedan av en extern jury genom så kallad mystery shopping. Under mystery shopping-processen testar juryn finalisternas hela kundupplevelse – från sök på sajt till köp och leverans, samt kontakt med kundservice. Efter att ha imponerat både på kunder och jury var det i år Apohem som utmärkte sig och blev årets stora vinnare. Förutom stolt vinnare av Årets e-handlare inom den konkurrensutsatta kategorin Hälsa tar Apohem också hem priset som Årets e-mästare alla kategorier

Juryns motivering för Årets e-mästare lyder: ”Vinnaren av det prestigefyllda priset Årets e-mästare 2023 har lyckats skapa en närmast magisk shoppingupplevelse som överträffat alla förväntningar och trollbundit både nya och återkommande kunder. Genom att kombinera en intuitiv och lättanvänd plattform med en ständigt uppdaterad och inspirerande produktportfölj har de visat hur e-handel kan övergå från att vara en enkel transaktion till att bli en spännande resa genom en värld av möjligheter. Genom att ständigt sträva efter att överträffa kundernas förväntningar, samtidigt som de är lyhörda för deras önskemål och behov, har de lyckats bygga upp en lojal kundbas som återkommer gång på gång. Med sitt kundfokuserade och innovativa tänkande har de satt kunden i centrum, ett engagemang de får tillbaka i tusenfalt i antalet röster i årets tävling och ett skyhögt betyg från PriceRunners användare.

- Vi är såklart stolta över att både kunder och "mystery shoppers” ger oss så fina omdömen. Vi är en utmanare på en marknad med några av Sveriges duktigaste e-handlare inom apotek, skönhet och hälsa. Det känns därför otroligt bra att Apohem blir uppmärksammade som “Årets e-handlare” inom denna kategori. Att dessutom bli “Årets e-mästare” alla kategorier är ett tydligt kvitto på det fantastiska arbete hela Apohem-teamet gör för våra kunder, säger Gustav Hasselgren, vd på Apohem.

Juryns motivering för Årets e-handlare inom hälsa lyder: ”För att lyckas på e-handelsmarknaden gäller det att konstant ligga i framkant och optimera sitt erbjudande till konsumenterna. Apohems passion för kundernas hälsa syns tydligt i deras kontinuerliga arbete att göra köpupplevelsen bättre för alla i jakt på att förbättra sitt välmående. Genom att kombinera expertis, enastående kundservice och ett brett utbud av produkter, har de etablerat sig som en ledande aktör inom hälsa och välmående.”

Apohem är ett snabbväxande bolag med hög innovationstakt och har det senaste året lanserat en rad initiativ som förbättrat kundupplevelsen och fått Apohem att sticka ut på marknaden. Bland annat har Apohem lanserat en ny sajt med tydlig fokus på inspiration och vägledning. Apohem blev också först ut bland alla apotek i Sverige att erbjuda videorådgivning med farmaceuter och Apohems kundservice har blivit utsedd till Customer Service of the Year av företaget Imbox. 

 

Kategorier: Axfood Apohem