Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Dags för invigning av Hemköp Stadshagen

24 november 2023

Nästa onsdag, den 29 november, är det äntligen dags för invigning av Hemköp Stockholm Stadshagen, som öppnar upp i helt nya lokaler intill Stadshagens tunnelbana. Butiken är byggd med den senaste hållbara tekniken och de boende samt arbetsverksamma i området kan se fram emot en modern och fräsch matbutik som andas färskvaror.

Hemköp Stadshagen Tiina Koivisto

Nästa onsdag, den 29 november, är det äntligen dags för invigning av Hemköp Stockholm Stadshagen, som öppnar upp i helt nya lokaler intill Stadshagens tunnelbana. Butiken är byggd med den senaste hållbara tekniken och de boende samt arbetsverksamma i området kan se fram emot en modern och fräsch matbutik som andas färskvaror.

Det börjar dra ihop sig till invigning av Hemköp Stadshagen, som öppnar klockan 10.00 den 29 november. Butiken ligger i det växande området kring Stadshagens tunnelbana, där bland annat 160 lägenheter byggs.

− Äntligen öppnar vi och det känns underbart. Det är fantastiskt kul för mig och mina medarbetare och jag tror på det här läget så mycket. Det byggs väldigt mycket i området och det finns en hel del företag här, så jag vet att detta kommer bli riktigt bra, säger Tiina Koivisto, butikschef på Hemköp Stadshagen.

Kunderna kan räkna med en butik fylld av matglädje och inspiration med ett brett sortiment av ost, chark och färdigmat, egentillverkade smörgåsar, sallader och röror. Det finns en manuell delikatess- och fiskavdelning samt en varmmatsbuffé.

− Med utbudet vi har kommer vi att tilltala alla kunder i området och med vår färdigmat samt sallads- och varmmatsbuffé kommer vi även tilltala lunchkunden, säger Tiina.

På öppningsdagen kommer flera aktiviteter äga rum. Klockan 10.00 klipps det klassiska bandet och det bjuds då på kaffe och tårta. Det kommer finnas chokladhjul, olika demos och fina öppningserbjudanden.

− Det är många som varit framme och frågat om när vi öppnar, så våra kunder är lika taggade som vi. Relationen med våra kunder är viktig och kombinationen av ett bra utbud och ett trevligt kundbemötande gör vårt jobb så roligt, säger Tiina Koivisto.

Hemköp Stockholm Stadshagen
Hemköp Stadshagen är byggd med den senaste hållbara tekniken för kylsystem, med naturliga köldmedium och överskottsvärme som återvinns till att värma upp den egna lokalen men även till fastighetens varmvatten. Kyldiskar med lock/dörrar samt LED- belysning är givetvis installerat för hela lokalen.

Butikschef: Tiina Koivisto
Säljyta: 1100kvm
Antal medarbetare: 25st
Öppettider: 07.00–22.00 alla dagar

Kategorier: Hemköp