Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Premiär för medlemsbutiken Snabbgross Club i Växjö och på Gärdet i Stockholm

16 november 2023

Den 16 november öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross den sjätte och sjunde butiken i det medlemsbaserade butikskonceptet Snabbgross Club – en matbutik där både restaurang- och privatkunder kan handla unika restaurangvaror och stora förpackningar till små priser. De två Snabbgrossbutikerna i Växjö och på Gärdet i Stockholm har gjorts om, uppgraderats till det nya konceptet, och slår nu upp portarna för både trogna och nya kunder.

Butikschef Snabbgross Club Växjö Anders Bergvall

Den 16 november öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross den sjätte och sjunde butiken i det medlemsbaserade butikskonceptet Snabbgross Club – en matbutik där både restaurang- och privatkunder kan handla unika restaurangvaror och stora förpackningar till små priser. De två Snabbgrossbutikerna i Växjö och på Gärdet i Stockholm har gjorts om, uppgraderats till det nya konceptet, och slår nu upp portarna för både trogna och nya kunder.

Snabbgross har i dagsläget 30 butiker runt om i landet, och med konverteringen och uppgraderingen av butikerna i Växjö och på Gärdet i Stockholm är nu sju av butikerna medlemsbaserade Snabbgross Club-butiker. De övriga finns i Danderyd i norra Stockholm, Södertälje, Skövde, Jönköping och i Sundsvall.

– Intresset för Snabbgross Club har varit stort och butikskonceptet har mottagits väl på marknaden, där många konsumenter uppskattat att handla stora förpackningar och unika varumärken till små priser. Snabbgross Club har nu omkring 70 000 registrerade medlemmar, och nu hoppas vi kunna locka ännu fler medlemmar i Stockholm och Växjö, säger Eva Pettersson, vd för Snabbgross.

Med konverteringen och uppgraderingen av två butikerna får nu Växjöborna möjligheten att handla direkt från restauranggrossisten, samtidigt som butiken på Gärdet i Stockholm blir konceptets andra butik i huvudstaden, vilket ökar tillgängligheten för fler Stockholmsbor att handla på ett nytt sätt.    

För privatkunder är medlemskap en förutsättning för att få handla i butiken. Det kostar 299 kronor per år, men alla nya kunder erbjuds ett gratis prova-på-medlemskap i tre månader. Snabbgross Club fokuserar på mat och matvaror och målgruppen för konceptet är matälskare, den som gillar mat och matlagning, men också den stora familjen som vill fylla på förrådet med större förpackningar till alla måltidstillfällen eller högtider, stora som små.

För restaurang- och företagskunden fungerar det nya konceptet som en vanlig Snabbgross-butik, som erbjuder ett brett och prisvärt sortiment, anpassat för restaurang, fast food och café. Därtill tillkommer ytterligare medlemskampanjer som är unika för Snabbgross Club, och som nu även restaurang- och företagskunden får tillgång till.

Under invigningsdagarna den 16-19 november välkomnas alla restaurang- och privatkunder till en välfylld butik och en invigning med extra vassa erbjudanden och smakprover från leverantörer. 

 

Fakta Snabbgross Club Växjö

Adress: Arabygatan 53
Butiksyta: 1 400 kvm
Antal medarbetare:  21
Butikschef: Anders Bergvall

Öppettider:
Måndag-fredag 07.00-19.00
Lördagar: 08.00-16.00
Söndagar: 08.00-16.00

– Vi ser fram mot att välkomna Växjöborna och stadens alla restauranger, caféer och företagskunder till vårt nya butikskoncept, vår fina butik och kunniga personal. Vår ambition är att fortsätta tillgodose behoven hos stadens restauranger, caféer och företagskunder – med ett brett sortiment till låga priser, vassa kampanjer och där vi nu också tillför unika medlemskampanjer. Samtidigt som vi också ger Växjöborna en helt ny typ av mataffär att handla i, vilket känns extra kul, säger Anders Bergvall.

 

Fakta Snabbgross Club Gärdet

Adress: Sehlstedsgatan 8
Butiksyta: 1 650 kvm
Antal medarbetare:  19
Butikschef: Daniel Lindberg

Öppettider:
Måndag-fredag 06.00-20.00
Lördagar: 08.00-18.00
Söndagar: 08.00-18.00

– Det känns både inspirerande och kul att vi nu kan välkomna en ny kundgrupp till butiken, samtidigt som vår satsning fortsätter på att tillgodose behoven hos våra restaurang-, café- och företagskunder. Jag och vår kunniga personal står redo med en välfylld butik och under invigningsdagarna har vi vassa kampanjer och smakprover från våra leverantörer, säger Daniel Lindberg.

 

Kategorier: Axfood Snabbgross