Gå direkt till innehåll
 • sv
 • The page is not available in English en

Höstens nyheter från Garant

23 september 2021

Nu lanserar Axfoods varumärke Garant flera nya produkter inom färdigmat, vegetariskt, frukostflingor och snacks. Bland nyheterna återfinns bland annat färsk pizzadeg av tipo 00 vetemjöl, risotto i tre smaker, vegansk kebab från Sverige och grötkoppar med en bas av havre. Produkterna finns att köpa på Hemköp, Willys, Mat.se och Tempo.

Höstens nyheter från Axfoods varumärke Garant.

Höstens nyheter från Axfoods varumärke Garant.

Nu lanserar Axfoods varumärke Garant flera nya produkter inom färdigmat, vegetariskt, frukostflingor och snacks. Bland nyheterna återfinns bland annat färsk pizzadeg av tipo 00 vetemjöl, risotto i tre smaker, vegansk kebab från Sverige och grötkoppar med en bas av havre. Produkterna finns att köpa på Hemköp, Willys, Mat.se och Tempo.

Färdigmat

Garant färsk pizzadeg 300 g

Färsk pizzadeg av tipo 00 vetemjöl från Italien. Pizzadegen är kalljäst och färdig att sträckas ut och gräddas. Tillagas bäst om den tas fram i rumstemperatur 30 minuter innan bearbetning. För bästa resultat använd baksten, bakstål eller gjutjärnspanna.

Garant risotto 300 g

Krämig risotto tillagad med avorioris, grädde, lök, grönsaksbuljong och smaksatt med vitt vin och parmesan. Värms på ca 2 minuter i kastrull eller mikrovågsugn. Toppa gärna med finriven parmesan och nymalen svartpeppar. Färdiglagad rätt i enportion. Garants risotto kommer i 3 smaker:

 • Saffransrisotto 300 g
 • Svamprisotto 300 g
 • Sparrisrisotto 300 g

Garant gulaschsoppa 450 g

Het och kryddig gulaschsoppa med nötfransyska, tomat och paprika. Värms på ca 3 minuter i kastrull eller mikrovågsugn. Servera soppan med en klick crème fraîche och ett gott bröd. Färdiglagad rätt i enportion.

Garant grötkoppar 65 g

Grötkoppar med en bas av havregryn. Perfekt som ett snabblagat mellanmål eller frukost. Tillsätt 2 dl hett vatten och rör om. Garants grötkoppar kommer i 3 smaker:

 • Grötkopp bär 65 g
 • Grötkopp äpple & kanel 65 g
 • Grötkopp chia 65 g

 

Vegetariskt

Garant vegansk tortelloni 250 g

Pastasortimentet utökas nu med veganska alternativ, först ut är färsk tortelloni tillverkad med durumvete. Koktid ca 3-4 minuter. Garants veganska tortelloni kommer i 2 smaker:

 • Vegansk tortelloni pomodro & basilico 250 g, tortelloni fylld med tomat och basilika
 • Vegansk tortelloni zucca & salvia 250 g, tortelloni fylld med pumpa och salvia

Garant vegokebab från Sverige 275 g

Mustig vegansk kebab gjord på vete och åkerböna odlade i Sverige. Servera med pitabröd, grönsaker och dressing för en garanterat god gatuköks-kebab. 2-3 portioner.

 

Frukostflingor

Garant granola paleo 350 g

Garants finaste granola paleo med rostade mandlar, pekannötter, hasselnötter och med torkade äppelbitar och kokosflingor. Protein- och fiberrik granola med 88 procent nötter, frön och kokos.

Granola kanel och mandel 400 g

Granola med kanel, mandel, russin, havregryn och frön. Granolan är noga utvald för sin goda smak! Rik på fiber med 61 procent fullkorn.

Havreflingor kokos från Sverige 500 g

Krispiga flingor av havre och vete från Sverige med rostade kokoschips. Protein- och fiberrika flingor med 56 procent fullkorn.

 

Snacks

Garant nötmix söt & salt 110 g

Nötmix söt & salt är en knaprig blandning av karamelliserad och saltad mandel, hasselnöt och pekannöt.

Garant torrostade jordnötter 200 g

Torrostade jordnötter med klassisk kryddning.

Garant mikropopcorn kola 3-pack

Extra stora mikropopcorn med kolasmak. Strö över lite salt på popcornen efter poppning för smak av salted caramel.

Garant glutenfria majskakor 125 g

Glutenfria majskakor märkta med det överkorsade axet från Svenska celiakiförbundet. Märkningen intygar att en produkt med säkerhet är glutenfri. Toppa med färskost och grönsaker eller lemoncurd och söta bär för ett gott mellanmål. Garants majskakor kommer i två nya smaker:

 • Majskakor ranch 125 g
 • Majskakor popcorn 125 g

 

För produktprover kontakta:
Felicia Bakir, kommunikatör egna märkesvaror Dagab – en del av Axfood, felicia.bakir@dagab.se

Klicka här för källa och pressbilder

Garant betyder mat som är bra för dig och din omgivning. Det låter fint, det känns enkelt, men kvalitet kräver sitt arbete. Våra krav är höga, vår process kan ibland ta år. Det krävs mycket för att platsa i vårt skafferi. Men vi gör det svårt för att det för dig ska bli enkelt att välja något. Läs mer på garantskafferiet.se.

Kategorier: Egna varor