Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Axfood och EMAB förlänger befintligt samarbete

29 juni 2015

Axfood Närlivs AB och EMAB AB har tecknat ett nytt samarbetsavtal avseende leverans av kiosk- och dagligvaror till EMABs trafikbutiker (Gulf & Frendo)
Avtalet gäller till och med 30 juni 2018.

EMAB och dess ca 400 medlemmar är inne i en spännande förändringsprocess och det känns fantastiskt roligt att som samarbetspartner få förnyat förtroende. Vi är mycket glada, säger David Bennertun, affärsområdeschef i Axfood Närlivs.
Genom samarbetet kommer vi nu tillsammans med EMAB ytterligare kunna utveckla våra tjänster och därmed höja vår kvalitet ytterligare till alla våra kunder på den svenska servicehandelsmarknaden, säger Eva Pettersson, VD Axfood Närlivs AB.

Även EMAB är nöjda med det fortsatta samarbetet.
Vi ser mycket fram emot att fortsätta att utveckla vårt långvariga och goda samarbete med Axfood Närlivs. Speciellt nu när vi tar våra Gulf- och Frendobutiker, vår service och vårt kunderbjudande till nya nivåer, säger Anders Huss, VD EMAB

För ytterligare information, kontakta:
Eva Pettersson, VD Axfood Närlivs, 070 - 793 01 00
Claes Salomonsson, presschef Axfood, 070-2 89 89 83