Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Axfood och Reitan förlänger befintligt samarbete

29 juni 2015

Axfood Närlivs AB och Reitan Convenience Sweden AB har tecknat ett nytt samarbetsavtal avseende leverans av kiosk- och dagligvaror till Reitans konceptbutiker (Pressbyrån, 7-eleven samt Shell 7-eleven på väg). Avtalet gäller till och med den 31 december 2020.

Vi ser tillbaka på ett lyckat samarbete sedan nuvarande avtal skrevs 2010 och är mycket stolta över att Reitan och deras köpmän nu har valt att ge oss ett nytt långsiktigt förtroende som sin samarbetspartner, säger David Bennertun, Affärsområdeschef i Axfood Närlivs.
Genom samarbetet kommer vi nu tillsammans med Reitan ytterligare kunna utveckla våra tjänster och därmed höja vår kvalitet ytterligare till alla våra kunder på den svenska servicehandelsmarknaden, säger Eva Pettersson, VD Axfood Närlivs AB

För ytterligare information, kontakta:
Eva Pettersson, VD Axfood Närlivs, 070 - 793 01 00
Claes Salomonsson, presschef Axfood, 070- 289 89 83