Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Axfood Närlivs levererar dagligvaror till Hemmakväll

4 december 2015

Axfood Närlivs AB och Hemmakväll AB har tecknat ett samarbetsavtal avseende varuförsörjningen till Hemmakvälls butiker.

Det betyder i praktiken att Axfood Närlivs ska leverera ett sortiment av dagligvaror som konfektyr, dryck och snacks till kedjans drygt 90 butiker i Sverige.

Avtalet är tvåårigt och gäller från den 11 januari 2016.

Vi är mycket glada över att Hemmakväll har valt att komma tillbaka till Axfood Närlivs. Vi ser fram emot ett nytt och fördjupat samarbetsavtal som bygger på att långsiktigt utveckla den gemensamma affären, säger Eva Pettersson, vd Axfood Närlivs AB.

Stephan Andersson, vd för Hemmakväll AB, säger att avtalet med Axfood AB innebär ytterligare ett steg i företagets fortsatta utveckling.

Vi är Sveriges stoltaste leverantör av hemmakvällar, vilket givetvis innefattar dryck, konfektyr, snacks och lösgodis och ser fram mot samarbetet med Axfood Närlivs för att optimera varuförsörjningen till samtliga butiker i kedjan, säger Stephan Andersson

Fakta: Hemmakväll AB är Sveriges största nöjesbutikskedja med drygt 90 butiker över hela landet och närmare 600 medarbetare. Hemmakväll marknadsför och säljer lösgodis, konfektyr, snacks, drycker, glass samt köp- och hyrfilmsprodukter.

För ytterligare information kontakta:

Eva Pettersson, vd Axfood Närlivs AB, telefon 08-553 991 54

Stephan Andersson, vd Hemmakväll AB, telefon 0709-211 290

Claes Salomonsson, presschef Axfood AB, telefon 0702-89 89 83