Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Axfood Snabbgross öppnar sin andra butik i Göteborg

17 oktober 2017

Den 19:e oktober öppnar Axfood Snabbgross sin 24:e butik i Sverige och sin andra i Göteborg. Den nya butiken skapar 10-15 nya jobb i regionen.

Axfood Snabbgross Sisjön

Den 19:e oktober öppnar Axfood Snabbgross sin 24:e butik i Sverige och sin andra i Göteborg. Den nya butiken skapar 10-15 nya jobb i regionen.

Axfood Snabbgross fortsätter att växa och utveckla sitt butiksnät ytterligare.

Göteborg tillhör också en av de regioner där restaurangmarknaden växt starkast de senaste åren och därför är regionen extra intressant.

Den nya butiken ligger på handelsområdet i Sisjön, strax söder om Göteborg. Den 2 200 kvadratmeter stora butiken är byggd med höga krav på hållbarhet och har ett uppdaterat koncept med helt nytt utseende. En modern cash&carry-butik som riktar sig speciellt till restaurang-, café- och företagsbranschen i regionen.

 I Göteborg har vi sedan tidigare en butik i Partihallarna. Med den nya butiken i Sisjön ökar vi vår tillgänglighet för hela Västsverige. Det känns både spännande och viktigt att vi på detta sätt fortsätter förenkla vardagen för våra kunder, säger Eva Pettersson, tf vd på Axfood Snabbgross. 

Vårt koncept är uppdaterat och genomtänkt, vilket vi är säkra på att kunderna kommer uppskatta. Butiken kommer vara bland de bästa i branschen och vi är ett laddat gäng som nu välkomnar kunderna, säger butikschef Malin Qvirist.

FAKTA: Adress: Arnegårdsgatan 9, 431 49 Mölndal. Invigning: 19 oktober kl 6–20. Säljyta: 1 600 kvadratmeter. Butikschef: Malin Qvirist, Antal anställda: 10-15. Öppettider: Måndag-fredag kl 6-20, lördag-söndag kl 7-17,

För ytterligare information kontakta:

Axfoods presstjänst, tel 0702-89 89 83

Henrik Ströberg, Marknads- & affärsutvecklingschef Axfood Snabbgross, tel 08-553 994 49

Kategorier: Snabbgross