Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Urban Deli växer!

2 oktober 2017

Nu utökar Urban Deli sin verksamhet genom att 3 oktober öppna lilla Urban Deli City på Åhlens City i Stockholm. Det är en mindre enhet, 30-talet sittplatser, med ett stort fokus på det vegetariska genom det populära Salads & Stuff-konceptet. Lilla Urban Deli erbjuder frukost, sallader på beställning, mellanmål och middagslösningar att ta med hem.

Lilla UD 3

Nu utökar Urban Deli sin verksamhet genom att 3 oktober öppna lilla Urban Deli City på Åhlens City i Stockholm. Det är en mindre enhet, 30-talet sittplatser, med ett stort fokus på det vegetariska genom det populära Salads & Stuff-konceptet. Lilla Urban Deli erbjuder frukost, sallader på beställning, mellanmål och middagslösningar att ta med hem.

 - Vår etablering på Åhlens City går i linje med vår vision, att göra matlivet enklare, godare och lyckligare, säger Jesper Weidlitz, grundare och vd Urban Deli. Vi har paketerat det bästa vi har på Urban Deli av hälsosamma sallader och enkla måltidslösningar för att hjälpa våra gäster att äta både gott och nyttigt och samtidigt lösa vardagslogistiken, fortsätter Jesper.

Urban Deli är en unik mötesplats som kombinerar matbutik, saluhall, bar och restaurang. Urban Deli startade 2009 på Nytorget i Södermalm och finns idag på Sveavägen och i Sickla köpkvarter. Urban Deli driver även en cateringverksamhet samt uthyrning av konferens- och festlokaler i Stockholm. Sedan september finns Urban Delis egna produkter även på mat.se.

Läs mer på urbandeli.org.

För mer information kontakta:
Jesper Weidlitz, vd Urban Deli: 0707-31 87 00.


Fakta:
Öppettider: 7-20 vardagar, 10-17 lördagar, söndagar stängt.
Sortiment:  Frukost, lunch, middag och mellanmål. Servering och take away.
Adress: Åhlens City, Stockholm. Nedre plan.

Kategorier: Urban Deli