Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Årets favoritbutik: Skotten i Nynäshamn - även Handlar´n Käringön och Hörby fick pris

16 april 2018

Murugesu Kandasamy och hans Handlar´n Skotten i Nynäshamn, söder om Stockholm, är Områdets favoritbutik 2018. Även Handlar´n-butikerna på Käringön och i Killhult, Hörby, fick pris vid Servicehandelsdagarna i Göteborg på söndagen.

Madeleine Grundén och Mia Olsson Handlar n Käringön

Murugesu Kandasamy och hans Handlar´n Skotten i Nynäshamn, söder om Stockholm, är Områdets favoritbutik 2018. Även Handlar´n-butikerna på Käringön och i Killhult, Hörby, fick pris vid Servicehandelsdagarna i Göteborg på söndagen.

Juryns motivering:

”En handlare som arbetar aktivt, strukturerat, har väl frontade hyllor och alltid aktuella kampanjer. Butiken har den bästa försäljningsökningen, ambitionen och en aktiv strävan att bli områdets favoritbutik med ordning & reda och hög servicegrad till kund”.

Murugesu Kandasamy var förstås stolt och glad över diplomet och prischecken på 15 000 kronor i konkurrens med drygt 200 andra Handlar´n-butiker runt om i Sverige. En skön revansch också för det brutala rån han utsattes för i fjol.

Jättekul, jättekul. Det här betyder mycket för mig.

Varför vann du, tror du?

  Jag satsar hårt för att göra mina kunder nöjda. Jag försöker göra butiken bättre för varje år. I år byter jag ut hyllor, nästa år är det dags för kyldiskarna, säger Murugesu Kandasamy.

Årets EMV-händelse 2018 (10 000 kr) togs hem av Handlar´n Käringön, utanför Göteborg, medan priset för Årets Initiativ 2018 (10 000 kr) gick till Handlar´n Lina och Evas Lanthandel i Killhult utanför Hörby.

Även priset för Årets Fria Servicehandlare 2018 delades ut och gick till Torö Lanthandel & Bageri i Nynäshamn, medan Candy People blev Årets Leverantör.

Servicehandelsdagarna är branschens största och viktigaste årliga mötesplats och lockade i år cirka 1 500 deltagare – fria handlare, kedjeanslutna butiker och leverantörer till Svenska Mässan/Gothia Towers i Göteborg under söndag och måndag.

För bilder och ytterligare frågor kontakta:

Claes Salomonsson, presschef Axfood, på 070-289 89 83,

epost: claes.salomonsson@axfood.se

Intervju med Murugesu Kandasamy, Handlar´n Skotten, 08-520 117 12, 073-949 7567

Intervju med Madeleine Grundén, Handlar´n Käringön, 073-675 1430.

Intervju med Eva Andersson, Handlar´n Lina och Evas Lanthandel, Killhult, Hörby: 070-966 1364

Intervju med Arne Funk, Torö Lanthandel & Bageri, Nynäshamn: 072-363 1066

Kategorier: