Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Middagsfrid satsar på frukost till dörren, sommargrill och lyxig helgmeny

15 maj 2018

Middagsfrid fortsätter att utöka sortimentet av färdigplanerade matkassar. En kasse för sommarens grillkvällar och frukost till dörren är två av nyheterna. Dessutom uppgraderas den populära Originalkassen med en lyxig helgmeny.

Frukostkassen

Middagsfrid fortsätter att utöka sortimentet av färdigplanerade matkassar. En kasse för sommarens grillkvällar och frukost till dörren är två av nyheterna. Dessutom uppgraderas den populära Originalkassen med en lyxig helgmeny.

– Vi vill underlätta vardagspusslet och planeringen av dagens alla måltider genom välplanerade matkassar med färdiga recept som fokuserar på färskt, klimatsmart och tillsatsfritt, säger Mikael Sahlsten, ansvarig för Middagsfrid.

Den nya Sommarkassen innehåller allt från pajlunch och grillmiddag till efterrätt med rabarberpaj för fyra personer. Dessutom ingår tillbehör som melonsallad, mangosalsa, hummus och tilltugg. Till frukostkassen har noga utvald granola, ekologiska ägg, färskt bröd, fina pålägg, juice och fil valts ut att levereras tillsammans med recept på till exempel smoothies, omelettmuffins och bananpannkaka.

– Vi vill utmana den traditionella frukostmackan med inspirerande, men samtidigt enkla, recept. Att få frukosten levererad ända fram till dörren är dessutom den främsta formen av vardagslyx för många, säger Mikael Sahlsten.

Ytterligare en nyhet är att den stora Originalkassen uppgraderas med en lite lyxigare helgmeny för lördagskvällen hemma med familjen eller vännerna. Recepten för helgmenyerna är framtagna för att det inte ska krävas mer tid i köket än vid tillagning av andra rätter.

Nyheterna beställs som tillägg till ordinarie matkassar. Samtliga kassar levereras med recept av Middagsfrids egna menyplanerare.

Tidigare i år lanserades Bistrokassen i samarbete med Urban Deli och Melliskassen. Bistrokassen innehåller restauranglagade färdigrätter och premiumråvaror medan Melliskassen inriktar sig på goda, nyttiga och snabba rätter med lättlagade recept på bland annat smoothies och energibollar.

För om Middagsfrids matkassar: https://www.middagsfrid.se/matkassar

För mer information: Mikael Sahlsten, ansvarig för Middagsfrid: 073–5958900.

Kategorier: Middagsfrid