Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Apohem öppnar fullskaligt nätapotek

11 januari 2019

Nu går det att köpa både receptfria och receptbelagda läkemedel på apohem.se.

Nu går det att köpa både receptfria och receptbelagda läkemedel på apohem.se.

Apohem har under december och fram till nu byggt upp sin verksamhet och webbplats och har genom ett flertal tester visat att man på ett tryggt och säkert sätt nu kan leverera receptbelagda läkemedel till sina nätkunder.

Apohems e-handel är nu också godkänd av e-hälsomyndigheten och kan därmed anslutas till e-hälsomyndighetens recepttjänster. Apohem har fått tillstånd från Läkemedelsverket vilket betyder att Apohem nu är ett fullskaligt öppenvårdsapotek och företagets kunder kan beställa både receptfria och receptbelagda läkemedel från apohem.se.

I Apohems sortiment till kund finns cirka 5 000 produkter, utöver receptbelagda varor.

För ytterligare information, kontakta

Johan Bergenheim, tf vd Apohem AB, telefon 0732-671947

Axfoods presstjänst, telefon 0702-89 89 83

Kategorier: Apohem