Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Hemköp öppnar ny butik i Malmö

13 februari 2019

I det framväxande bostadsområdet Elinegård i Malmö öppnar Hemköp en ny butik. Intresset för att arbeta i butiken har varit enormt och över 600 ansökningar har inkommit till de 15 utannonserade tjänsterna.

Douglas Liljekrantz

I det framväxande bostadsområdet Elinegård i Malmö öppnar Hemköp en ny butik. Intresset för att arbeta i butiken har varit enormt och över 600 ansökningar har inkommit till de 15 utannonserade tjänsterna.

Douglas Liljekrantz som tidigare arbetat på Hemköp Triangeln i Malmö blir butikschef.

­­– Det är få förunnat att få öppna en helt ny butik och bygga ett eget team av kunniga och serviceinriktade medarbetare. Efter två år med ansvar för färskvaror på Hemköp Triangeln tar jag mig an den här utmaningen, det är just färskvaror och matglädje jag brinner för, säger Douglas Liljekrantz, butikschef Hemköp Elinegård.

Butiken är med från start i det nya området Elinegård där det byggs cirka 2 500 bostäder. Hållbarhet kommer att vara en naturlig del av arbetet i butiken. Under bygget har fokus lagts på miljövänliga kylar och frysar och energibesparande belysning. För att inte behöva slänga mat letar butiken efter en samarbetsorganisation att skänka sitt matsvinn till. Förhoppningen är att ett samarbete ska vara igång när butiken öppnar.

Etableringen blir Hemköps fjärde i Malmö, sedan tidigare finns butikerna Triangeln, Plaza och Kronprinsen.

Hemköp Elinegård öppnar den 11 april 2019.

Fakta om butiken

Butikschef: Douglas Liljekrantz

Butiksadress: Hötorget 6, Limhamn

Butiksyta: ca 1 300 kvm

Antal medarbetare: ca 15 stycken

Öppettider: alla dagar 7.00-21.00

För mer information och bilder kontakta:
Elin Jarl, pressansvarig Hemköp. 076-139 25 88, elin.jarl@hemkop.se

Douglas Liljekrantz, butikschef Hemköp Elinegård. 073-063 92 68

Kategorier: Hemköp