Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Vem blir Årets leverantör?

13 mars 2019

Blir det Spendrup (Stockholm), Estrella (Göteborg) eller Skånemejerier (Malmö) som vinner priset som Årets Leverantör? Svaret vet vi den 7 april när Axfood Närlivs arrangerar årets Servicehandelsdagar – den här gången i Stockholm.

Oscar Solhlberg

Blir det Spendrup (Stockholm), Estrella (Göteborg) eller Skånemejerier (Malmö) som vinner priset som Årets Leverantör? Svaret vet vi den 7 april när Axfood Närlivs arrangerar årets Servicehandelsdagar – den här gången i Stockholm.

Ser vi till nomineringarna som nu är klara blir det en kamp mellan de tre storstäderna om vem som vinner priset Årets Leverantör. Priset delas ut på Servicehandelsdagarna 7-8 april som är branschens största och viktigaste årliga mötesplats och som brukar samla mellan 1 000 och 1 500 deltagare - fria handlare, kedjeanslutna butiker och leverantörer - från hela landet.

Nytt för i år är att Servicehandelsdagarna flyttats från Göteborg till Stockholm och Älvsjömässan, samt att dagarna delats upp. Första dagen handlar om en renodlad mässdag med fokus på att göra bra affärer tillsammans. Under dag två håller de olika koncepten sina årsmöten.

Första kvällen blir det också stor branschfest i Globens Annexet med artister som Martin Stenmarck, Hanna Ferm, showbandet DuoJag samt komikern Thomas Järvheden på scen.  Då kommer också priset Årets Leverantör att delas ut.

-  Vi har haft fem fantastiska år i Göteborg, men nu är det dags att testa något nytt där vi förhoppningsvis kan möta ännu fler kunder. I år lägger vi allt fokus på försäljning under mässdagen i form av roliga aktiviteter, tävlingar och riktigt bra mässerbjudanden för alla som är på plats, säger Oscar Sohlberg, Affärsområdeschef på Dagab Inköp & Logistik med ansvar för Axfood Närlivs.

För ytterligare information kontakta

Axfoods presstjänst, telefon 0702-89 89 83

Kategorier: