Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Ny Willys i Söderhamn

6 augusti 2019

Nu står det klart att ett avtal har tecknats för en ny fullstor Willys-butik i Söderhamn med förväntad byggstart 2020. Butiken kommer byggas i ett bra strategiskt läge i ett viktigt utvecklingsområde.

Nu står det klart att ett avtal har tecknats för en ny fullstor Willys-butik i Söderhamn med förväntad byggstart 2020. Butiken kommer byggas i ett bra strategiskt läge i ett viktigt utvecklingsområde.

Den nya butiken kommer att byggas vid huvudinfarten till Söderhamn i området Söderhamnsporten med anslutning till Resecentrum. En viktig logistisk knutpunkt för bland annat söderhamnare, pendlare och besökare och med gångavstånd till stadskärnan. Området är ett av kommunens viktigaste utvecklingsområden.

Projektet är ännu i ett tidigt skede, men arbetet med detaljplanen är igång och målsättningen är att byggstarten av den ca 3500 kvm stora butiken blir år 2020. 

Vår befintliga butik i Söderhamn går väldigt bra, vårt koncept med låga priser och brett sortiment har blivit mycket populärt och vi har en trogen och växande kundkrets. Därför vill vi nu satsa ytterligare genom att öppna en fullstor Willys-butik.  Etableringen innebär att vi behöver rekrytera ett 20-tal nya medarbetare, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys.

För ytterligare information, kontakta:
Johanna Eurén, kommunikationschef Willys, tel 070-346 13 48

Kategorier: Willys

Relaterad media