Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Premiär för Willys Baronbackarna i Örebro

18 september 2019

Torsdagen den 19 september har Willys Baronbackarna i Örebro premiär. Den nya butiken blir den fjärde Willys-butiken som öppnar i Örebro.

Butikschef Jan Hjerpe

Torsdagen den 19 september har Willys Baronbackarna i Örebro premiär. Den nya butiken blir den fjärde Willys-butiken som öppnar i Örebro.

Med en stor och lojal kundkrets i Örebro väljer Willys att öppna sin fjärde Willys-butik i staden. Den nya butiken, som tidigare var en Coop, har efter övertaget genomgått en stor ombyggnad för att anpassas till Willys koncept och står nu redo för öppning den 19 september.  

–  Ombyggnationen har gått riktigt bra och flutit på enligt plan. Butiken har ett utmärkt geografiskt läge i förhållande till de andra Willys-butikerna i staden där den täcker in ett nytt område, säger Jan Hjerpe, butikschef Willys Baronbackarna Örebro.  

Den nya butiken kommer att präglas av en öppen och fräsch butikslokal med fokus på bland annat färskvaror, grillat, hembakat bröd, salladsbar och möjlighet till självscanning.  

Senare i höst kommer butiken också att erbjuda upphämtning av matkassar i butik. Det kommer att finnas en upphämtningsstation strax utanför butiken, där kunderna enkelt och snabbt kan hämta ut sina matkassar i skåp, genom att ange en kod. E-handel med hemleverans finns redan sedan tidigare i Örebro.  


För ytterligare information, kontakta:
Johanna Eurén, kommunikationschef Willys, tel 070-346 13 48

Jan Hjerpe, butikschef Willys Baronbackarna, tel 072-21 38 827

Kategorier: Axfood Willys