Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Premiär för ny Hemköp i Västerås

12 november 2019

Hemköp fortsätter att växa och öppnar den 27 november en ny butik i Västerås. Med en tredje butik i staden stärker Hemköp närvaron och skapar 20 nya arbetstillfällen. Intresset för att arbeta i butiken har varit stort, butikschef Hanna Lundberg har gått igenom cirka 800 ansökningar.

Hanna Lundberg Vasteras BC

Hemköp fortsätter att växa och öppnar den 27 november en ny butik i Västerås. Med en tredje butik i staden stärker Hemköp närvaron och skapar 20 nya arbetstillfällen. Intresset för att arbeta i butiken har varit stort, butikschef Hanna Lundberg har gått igenom cirka 800 ansökningar.

–Behovet av en butik på Östermälarstrand är stort, så det är en ära att få öppna den här butiken tillsammans med ett fantastiskt gäng medarbetare. Vårt mål är att leverera en butik fylld med bra mat och ge den bästa kundservicen, säger Hanna Lundberg, butikschef på Hemköp Östermälarstrand.

Butiken ligger vid entrén in till stadsdelen Öster Mälarstrand, en av de mest spännande och expansiva delarna av staden. Butiken har ett fint läge på Bäckahästgatan invid Mälaren i ett nybyggt parkeringshus.

Butiken erbjuder ett brett sortiment av färskvaror. Butiksbakat bröd, en stor avdelning för frukt och grönt, salladsbar och ett brett sortiment av färskt svenskt kött och vegetariska alternativ. Butiken blir postombud som en service för de boende i området.

Hemköp har sedan tidigare två butiker i Västerås, i de centrala delarna och i stadsdelen Malmaberg.

Fakta Hemköp Östermälarstrand

Adress: Bäckahästgatan 1

Butiksyta: 660 kvm

Antal medarbetare: 20 st

Öppettider: 07.00-22.00 alla dagar

Butikschef: Hanna Lundberg

För mer information och bilder kontakta:
Hanna Lundberg, butikschef Hemköp Östermälarstrand, telefon 010-474 42 20

Elin Jarl, pressansvarig Hemköp, telefon 076-139 25 88, elin.jarl@hemkop.se

Kategorier: Axfood Hemköp