Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Axfood Snabbgross lanserar nytt butikskoncept för konsumenter – Snabbgross Club

25 augusti 2020

Restauranggrossisten Axfood Snabbgross lanserar inom kort ett helt nytt butikskoncept i Stockholm, där konsumenter får möjlighet att handla samma högkvalitativa matvaror som restauranger och caféer. Via medlemsklubben Snabbgross Club och en helt ny butik kan konsumenter köpa livsmedel, råvaror och hushållsartiklar direkt från restauranggrossisten, och få tillgång till ett unikt och prisvärt sortiment i stora förpackningar, samt skräddarsydda specialerbjudanden.

Kundvagn Axfood Snabbgross

Restauranggrossisten Axfood Snabbgross lanserar inom kort ett helt nytt butikskoncept i Stockholm, där konsumenter får möjlighet att handla samma högkvalitativa matvaror som restauranger och caféer. Via medlemsklubben Snabbgross Club och en helt ny butik kan konsumenter köpa livsmedel, råvaror och hushållsartiklar direkt från restauranggrossisten, och få tillgång till ett unikt och prisvärt sortiment i stora förpackningar, samt skräddarsydda specialerbjudanden.

Stora utländska kedjor har rönt framgångar på den internationella marknaden. Nu blir Snabbgross Club en av de första butikerna i landet att öppna en medlemsbaserad livsmedelsbutik, där medlemmar får tillgång till en helt ny butik med ett unikt och prisvärt sortiment i stora förpackningar.

Konceptet Snabbgross Club etableras initialt med en butik i Enebyängen Handelsplats i norra Stockholm, i ett attraktivt läge nära exempelvis Täby, Danderyd och Sollentuna, där privatpersoner och företagskunder efter registrerat medlemskap är välkomna att handla. Medlemskapet kommer även att erbjuda rabatterade tjänster hos samarbetspartners.

- Det känns verkligen spännande att lansera ett nytt butikskoncept som vänder sig till konsumenter. Vi har identifierat ett konsumentbehov av att kunna handla livsmedel, råvaror och hushållsartiklar av hög kvalitet, i större förpackningar och till bra priser. Med Snabbgross Club kan vi möta det behovet och vidareutveckla vår verksamhet samtidigt som vi ökar tillgängligheten för våra företagskunder, säger Eva Pettersson, vd på Axfood Snabbgross.

Det nya butikskonceptet är anpassat för den som gillar mat och matlagning, men också för den stora familjen som vill fylla på förrådet med större förpackningar till alla måltidstillfällen, stora som små. Butiken är specialanpassad för privatkunder, med ett erbjudande som passar dem. För att privatpersoner ska kunna handla är medlemskap ett krav.

För företagskunder kommer Snabbgross Club att fungera som en vanlig Snabbgross-butik. Företagskunder kan också ansluta sig till medlemsklubben för att ta del av extra fina erbjudanden. Snabbgross Club i Enebyängen slår upp portarna i slutet av året.

Kategorier: Axfood Snabbgross