Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Ny Willys-butik till Habo

2 september 2020

Nu står det klart att Willys kommer att etablera en butik under 2022 i det nya området Kärnekulla i Habo vid Vätterns västra strand.

Willys till Habo

Nu står det klart att Willys kommer att etablera en butik under 2022 i det nya området Kärnekulla i Habo vid Vätterns västra strand.

Butiken kommer ligga i anslutning vid Sjogarpsrondellen, vid infarten till Habo i området Kärnekulla. Området är det lokala fastighetsbolaget Tositos nya stora utvecklingsprojekt, som de gör i samarbete med Habo kommun. Den nya Willys-butiken kommer att etableras under 2022 och är den första verksamheten som kommer att öppna på Kärnekulla. Utöver livsmedelsaffär kommer även förskola, skola, idrottshall, radhus och de första bostadsrätterna stå klart under 2022.

Butiken kommer bli en stor Willys-butik på ca 3 500 kvm, och kommer präglas av nybyggda, stora och moderna lokaler med bra parkeringsmöjligheter. 

– Med den nya butiken i Habo stärker vi vår närvaro ytterligare i ett attraktivt och växande område med dess närhet till Jönköping, där många även i kringliggande områden som Habo handlar hos oss, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys.

Fokus i butiken kommer ligga på att erbjuda bra mat till låga priser, med bland annat färskvaror som färskt kött, frukt och grönt, chark, mejeri och butiksgräddat bröd. Det kommer även finnas en stor andel ekologiska och miljömärkta varor i sortimentet.

Willys kommer att rekrytera ett 40-tal medarbetare i samband med etableringen av den nya butiken. 

 

 

Kategorier: Axfood Willys