Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Premiär för Willys Hemma Lomma

9 september 2020

Torsdag 10 september har Willys Hemma Lomma premiär. Den nya butiken, som tidigare var en Hemköp-butik, har byggts om och omprofilerats till Willys koncept. 

Willys Hemma fasad

Torsdag 10 september har Willys Hemma Lomma premiär. Den nya butiken, som tidigare var en Hemköp-butik, har byggts om och omprofilerats till Willys koncept. 

Den nya butiken ligger centralt i Lomma, strax norr om Malmö. Butiken, som tidigare var en Hemköp, har efter övertaget genomgått en stor ombyggnation för att anpassas till Willys Hemmas koncept och står nu redo för öppning den 10 september.

Öppningen av den nya butiken innebär att Willys Hemma förstärks ytterligare i Skåne, med sina låga priser och sitt breda sortiment i bostadsnära lägen.

– Ombyggnationen har gått jättebra, och butiken har ett utmärkt läge mitt i centrum med bra parkeringsmöjligheter. Det känns som om Lomma är nyfikna på oss, med flera som sneglat in i butiken under ombyggnationen och undrat över öppning. Jag tror att Willys Hemmas koncept kommer bli ett riktigt framgångsrikt inslag här i staden, säger Kent-Ola Högman, butikschef Willys Hemma Lomma.

Sortiment och priser för Willys Hemma är liknande som på ”stora” Willys, med ambitionen om att man ska kunna handla hela sin matkasse i butiken, till ett bra pris. I sortimentet finns till exempel butiksgräddat bröd, gott om frukt och grönt, ekologiska och vegetariska alternativ.

 

Kategorier: Axfood Willys