Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Snabbgross satsar framåt och öppnar i nya lokaler i Linköping

27 januari 2021

Det står nu klart att Axfoods restauranggrossist Snabbgross bygger nytt och flyttar in i nya och större lokaler i Linköping. Den nya butiken kommer att ligga i området Tornby och uppförs endast ett stenkast från dagens befintliga butik. Butiken sysselsätter i dag 14 medarbetare. Den nya butiken har planerad öppning under det fjärde kvartalet i år.

Snabbgross Fasad ny logo

Det står nu klart att Axfoods restauranggrossist Snabbgross bygger nytt och flyttar in i nya och större lokaler i Linköping. Den nya butiken kommer att ligga i området Tornby och uppförs endast ett stenkast från dagens befintliga butik. Butiken sysselsätter i dag 14 medarbetare. Den nya butiken har planerad öppning under det fjärde kvartalet i år.

Restaurangtätheten i Linköping är hög, och med en ny och större butikslokal kan nu Snabbgross möta marknaden med ett ännu bredare sortiment, till samma låga priser, anpassat för restaurang, fast food och café. 

Den nya butiken ger också större utrymmen för distribution och via butikens e-handel kan nu Snabbgross skapa ytterligare möjligheter för kunder på närliggande marknader som exempelvis Norrköping att ta del av butikens breda sortiment och låga priser.

– Det känns riktigt kul att vi satsar framåt och bygger en helt ny, fräsch och större butik. Med ett bredare sortiment, låga priser, generösa butiksöppettider och förbättrad distribution via butikens e-handel bidrar Snabbgross med stor tillgänglighet för Linköpings och omgivningens alla restauranger, och ett starkt helhetserbjudande som sticker ut, säger Therese Blomberg, butikschef på Snabbgross i Linköping.

Fakta Snabbgross Linköping
Adress: Attorpsgatan, Tornby
Butiksyta: 2 500 kvm
Antal medarbetare: 14

Öppettider:
Måndag-fredag 07.00-18.00
Lördagar: 08.00-14.00
Söndagar: 08.00-14.00

Butikschef: Therese Blomberg

 

Kategorier: Snabbgross