Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Willys omlokaliserar i Hultsfred

21 januari 2021

Willys flyttar till nybyggda lokaler på ett nytt handelsområde i Hultsfred. Flytten blir inte lång sett till avstånd, men med större yta, nya lokaler och bra parkeringsmöjligheter blir det helt nya förutsättningar för att erbjuda en ny, fräsch och modern matbutik.

Bild Willys

Willys flyttar till nybyggda lokaler på ett nytt handelsområde i Hultsfred. Flytten blir inte lång sett till avstånd, men med större yta, nya lokaler och bra parkeringsmöjligheter blir det helt nya förutsättningar för att erbjuda en ny, fräsch och modern matbutik.

Den nya butiken kommer att byggas i ett bra strategiskt läge på ett nytt handelsområde i Hultsfred, beläget mitt emot den nuvarande butiken i utkanten av stadskärnan. På handelsområdet, som utvecklas av Famera Fastigheter, tillkommer även andra aktörer än Willys.

Butiken kommer att byggas i nya och moderna lokaler på ca 3 000 kvm, som är helt lämpade för Willys koncept och som har en betydlig större yta jämfört med nuvarande butik. Öppningen av butiken väntas preliminärt ske under våren 2022.

– Vi har en trogen och växande kundkrets i Hultsfred, och med det nya läget och helt nya, moderna lokaler får vi nu väldigt bra förutsättningar för att visa upp vårt koncept på, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys. 

Fokus i butiken kommer likt innan att ligga på att erbjuda Sveriges billigaste matkasse – ett brett och varierat sortiment med låga priser. Det kommer bland annat att erbjudas mycket färskvaror och en stor andel ekologiska och miljömärkta varor. Butiken behåller även sin märkning med Bra Miljöval, som är Naturskyddsföreningens märkning för livsmedelsbutiker, med högt ställda krav på bland annat sortiment och energieffektivitet.

 

Kategorier: Willys