Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Willys Hemma öppnar i Säffle

1 mars 2021

Nu är allt klart för en ny Willys Hemma-butik i Säffle. Den nya butiken, som tidigare varit en Netto-butik, ska byggas om och omprofileras till Willys Hemmas koncept. Etableringen av butiken innebär cirka 15 nya arbetstillfällen. 

Willys Hemma

Nu är allt klart för en ny Willys Hemma-butik i Säffle. Den nya butiken, som tidigare varit en Netto-butik, ska byggas om och omprofileras till Willys Hemmas koncept. Etableringen av butiken innebär cirka 15 nya arbetstillfällen. 

Butiken som Willys Hemma tar över ligger i ett centralt läge i Säffle i en fin och modern lokal som passar utmärkt för Willys Hemmas koncept. Lokalen är på ca 1 000 kvm och öppningen av butiken väntas preliminärt ske innan sommaren 2021.

Med en Willys Hemma-butik i Ed och med en kommande Willys-butik i Åmål som också väntas öppna före sommaren innebär etableringen i Säffle att Willys ytterligare stärker sina positioner i regionen.

– Willys Hemma är ett mycket uppskattat butiksformat, med sina låga priser och sitt breda sortiment i bostadsnära lägen. Vi är glada över att kunna förstärka vår närvaro i Värmland ytterligare, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys.

Fokus i butiken kommer att ligga på ett brett och varierat sortiment med låga priser. Det kommer bland annat att erbjudas mycket färskvaror och en stor andel ekologiska och miljömärkta varor. Ambitionen är också att butiken ska klara kriterierna för Bra Miljöval, som är Naturskyddsföreningens märkning för livsmedelsbutiker, med högt ställda krav på bland annat sortiment och energieffektivitet.

 

Kategorier: Willys