Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Hemköp öppnar butik nr 200 i Lerum

26 maj 2021

I centrala Lerum öppnar Hemköp sin 200:e butik den 27 maj. Butiken i gallerian Solkatten utökas ordentligt när det närliggande apotekets yta tas över och sortimentet breddas med fokus på färskvaror.

Fredrik Lindqvist Hemköp Lerum entré

I centrala Lerum öppnar Hemköp sin 200:e butik den 27 maj. Butiken i gallerian Solkatten utökas ordentligt när det närliggande apotekets yta tas över och sortimentet breddas med fokus på färskvaror.

– Vi dubblerar nästan butiksytan och får en helt ny butik med ett bättre urval i sortimentet, generösa öppettider och fokus på ett personligt kundbemötande. Det känns otroligt spännande att få öppna en ny fin butik med bästa läge i Lerum, säger Fredrik Lindqvist, handlare Hemköp Lerum.

Det mesta är nytt i butiken som nu får en förbutik med post och spel. Hela butiken är renoverad med bland annat en ny brödavdelning med butiksbakat bröd, miljövänliga kylar och frysar och snabbkassor.

– Det känns fantastiskt att vi nu når milstolpen 200 butiker även om alla butiker vi öppnar såklart är lika viktiga. Vårt koncept ligger i tiden och vi märker ett ökande intresse att söka sig till oss både från nya handlare och medarbetare, säger Simone Margulies, vd på Hemköp.

Fredrik Lindqvist har sedan första sommarjobbet i en Hemköpsbutik för tio år sedan arbetat i ett flertal butiker i många avdelningar och roller, senast har han varit butikschef i Hemköp Stigbergstorget.

– Siktet har hela tiden varit att få ett helhetsansvar som handlare och här är jag nu efter att ha fått erfarenhet från butikschefsrollen i fem Hemköpsbutiker. Jag och hela teamet i butiken är så taggade inför premiären, vi ska erbjuda Lerums bästa butik! säger Fredrik Lindqvist.

Fakta Hemköp Lerum
Besöksadress: Adeltorpsvägen 6-8, Lerum
Öppettider: 7-22 alla dagar
Butiksyta: cirka 600 kvm
Premiär: 27 maj

Kategorier: Axfood Hemköp