Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Restauranggrossisten Snabbgross öppnar i nya lokaler i Karlstad

15 juni 2021

Idag öppnar restauranggrossisten Snabbgross i nya och större lokaler i Karlstad. Den nya butiken ligger i området Örsholmen och sysselsätter idag ca 15 medarbetare.

Snabbgross Fasad ny logo

Idag öppnar restauranggrossisten Snabbgross i nya och större lokaler i Karlstad. Den nya butiken ligger i området Örsholmen och sysselsätter idag ca 15 medarbetare.

Med 95 000 invånare och en besöksnäring som växer i snabb takt är Karlstad en tillväxtkommun, som Axfoodkoncernens restauranggrossist Snabbgross nu växlar upp satsningen på. Med en helt ny och större butik kan nu Snabbgross tillgodose restaurang-, café- och fastfood-marknaden i Karlstad och Värmland med ett ännu bredare sortiment, till samma låga priser. 

Den nya butiken genererar också större utrymmen för distribution, och via butikens e-handel skapar Snabbgross ytterligare möjligheter för Karlstads och regionens restaurangkunder.

Genom den nya butikens utökade sortiment på ca 300 nya artiklar, låga priser, generösa butiksöppettider och distribution via butikens e-handel, bidrar Snabbgross med en bättre tillgänglighet för ortens restauranger.

Under öppningen den 15 juni och fram till den 20 juni välkomnas både nya och gamla kunder till en välfylld butik med extra vassa erbjudanden.

– Det känns riktigt kul att vi satsar framåt och äntligen kan öppna vår helt nya och fräscha butik. Med en ny och större lokal skapar vi ett ännu starkare erbjudande till Karlstads alla restauranger och företag. Restaurangmarknaden har likt många andra branscher haft det tufft under pandemin, men i takt med fler som vaccinerar sig och lättnader kring restriktioner ser vi fram emot en bra sommar tillsammans med våra restaurangkunder, säger Robert Rehnberg, butikschef på Snabbgross i Karlstad.

Fakta Snabbgross Karlstad
Adress: Östanvindsgatan 14
Butiksyta: 2 600 kvm
Antal medarbetare: 16

Öppettider:   
Mån-Fre: 07:00 - 18:00
Lördag: 08:00 - 14:00
Söndag: 10:00 - 14:00

Butikschef: Robert Rehnberg

För mer information besök Snabbgross webbplats 

Kategorier: Axfood Snabbgross