Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Nu öppnar Snabbgross Club i Skövde – en ny typ av matbutik för både restaurang- och privatkunder

2 juni 2022

Den 2 juni öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross sitt nya butikskoncept Snabbgross Club i Skövde. Skövde blir därmed den 29:e butiken i kedjan och den blott 3:e butiken i Sverige att välkomna såväl restaurang- som privatkunder. Det medlemsbaserade grossist- och livsmedelsbaserade konceptet Snabbgross Club erbjuder stora och unika förpackningar till låga priser. Och den nya butiken har i nuläget skapat cirka 15 nya arbetstillfällen i Skövde.

Lena Fransson Snabbgross Club 1

Den 2 juni öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross sitt nya butikskoncept Snabbgross Club i Skövde. Skövde blir därmed den 29:e butiken i kedjan och den blott 3:e butiken i Sverige att välkomna såväl restaurang- som privatkunder. Det medlemsbaserade grossist- och livsmedelsbaserade konceptet Snabbgross Club erbjuder stora och unika förpackningar till låga priser. Och den nya butiken har i nuläget skapat cirka 15 nya arbetstillfällen i Skövde.

Den nya butiken ligger i Stallsiken handelsområde. Skövde blir nu den tredje orten i landet att öppna en Snabbgross Club-butik. Sedan tidigare finns det medlemsbaserade konceptet i Danderyd i norra Stockholm samt i Södertälje. Snabbgross Club är en ny typ av livsmedelsbutik i Sverige, där såväl restaurang-, café- och företagskunder som privatkunder kan handla högkvalitativa varor som vanligtvis bara restaurangkunder kan ta del av till låga priser.

För restaurang- och företagskunden fungerar konceptet som en vanlig Snabbgross-butik, som erbjuder ett brett och prisvärt sortiment, anpassat för restaurang, fast food och café. Butiken har generösa öppettider och erbjuder även distribution via butikens e-handel.

För privatkunder är medlemskap en förutsättning för att få handla i butiken. Det kostar 299 kronor per år, men alla nya kunder erbjuds ett gratis prova-på-medlemskap på tre månader. Snabbgross Club fokuserar initialt på mat och matvaror och målgruppen för konceptet är matälskare, den som gillar mat och matlagning, men också den stora familjen som vill fylla på förrådet med större förpackningar till alla måltidstillfällen eller högtider, stora som små.

Under invigningsdagarna den 2-5 juni välkomnas alla Skövdes restauranger och caféer såväl som privatpersoner till en välfylld butik, och en invigning med extra vassa erbjudanden och smakprover från leverantörer.  Bland annat finns en foodtruck på plats utanför butiken för att bjuda på härliga smakprover ur sortimentet.

– Vi ser fram emot att möta Skövdeborna och stadens alla restauranger, caféer och företagskunder med vårt nya butikskoncept. Skövde är en tillväxtkommun med en marknad där vi tidigare inte funnits. Vår ambition är att tillgodose behoven hos stadens restauranger, caféer och företagskunder med ett brett sortiment till låga priser, vassa kampanjer och unika medlemskampanjer, samtidigt som vi ger Skövdeborna en helt ny typ av mataffär att handla i, säger Lena Fransson, butikschef på Snabbgross Club i Skövde.

Fakta Snabbgross Club Skövde
Adress: Jonstorpsgatan 12
Butiksyta: 2 400 kvm
Antal medarbetare: Cirka 15
Öppettider:
Måndag-fredag 07.00-20.00
Lördagar: 08.00-18.00
Söndagar: 10.00-18.00
Butikschef: Lena Fransson

För mer information besök Snabbgross webbplats 

Kategorier: Axfood Snabbgross