Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Premiär för Snabbgross Club i Sundsvall och Jönköping

16 november 2022

Den 17 november öppnar Axfoods restauranggrossist den fjärde och femte butiken i det medlemsbaserade butikskonceptet Snabbgross Club. De två Snabbgrossbutikerna i Jönköping och Sundsvall har gjorts om, och uppgraderats till det nya konceptet, så att även privatpersoner kan handla direkt från restauranggrossisten.

Snabbgross Club

Den 17 november öppnar Axfoods restauranggrossist den fjärde och femte butiken i det medlemsbaserade butikskonceptet Snabbgross Club. De två Snabbgrossbutikerna i Jönköping och Sundsvall har gjorts om, och uppgraderats till det nya konceptet, så att även privatpersoner kan handla direkt från restauranggrossisten.

Snabbgross har i dagsläget 29 butiker runt om i landet, och med konverteringen och uppgraderingen av butikerna i Sundsvall och Jönköping är nu fem av butikerna medlemsbaserade Snabbgross Club-butiker. De övriga finns i Danderyd i norra Stockholm, Södertälje och Skövde.

Intresset för Snabbgross Club har varit stort. Sedan premiären hösten 2020 har Snabbgross Club nu omkring 40 000 registrerade medlemmar. Kundundersökningar visar att många konsumenter uppskattar att handla stora förpackningar och unika varumärken till små priser, och målet är nu att locka ännu fler medlemmar.

– Det känns väldigt roligt att satsa vidare i Jönköping och Sundsvall. Att nu även privatkunder kan ta del av vårt unika restaurangsortiment, till bra priser och med ett nytt sätt att handla, ger oss ytterligare möjligheter att växa framåt, samtidigt som konsumenterna i Jönköping och Sundsvall får nya butiker att handla i. Det skapar också möjlighet för oss att stärka erbjudandet till befintliga restaurang- och företagskunder, säger Eva Pettersson, vd på Snabbgross.

På Snabbgross Club kan såväl restaurang-, café- och företagskunder som privatkunder handla högkvalitativa varor som vanligtvis bara restaurangkunder kan köpa till låga priser. För privatkunder är medlemskap en förutsättning för att få handla i butiken. Det kostar 299 kronor per år, där alla nya kunder erbjuds ett gratis prova-på-medlemskap på tre månader. Snabbgross Club fokuserar initialt på mat och matvaror och målgruppen för konceptet är matälskare, den som gillar mat och matlagning, men också den stora familjen som vill fylla på förrådet med större förpackningar till alla måltidstillfällen eller högtider, stora som små.

För restaurang- och företagskunden i Sundsvall och Jönköping fungerar butikskonceptet som idag, där butiken erbjuder ett brett och prisvärt sortiment, anpassat för restaurang, fast food och café. Därtill får nu även restaurang- och företagskunderna tillgång till ytterligare kampanjer och medlemserbjudanden. Butiken har generösa öppettider och erbjuder även distribution till restaurang- och företagskunder via butikens e-handel.

Under invigningsdagarna den 17–20 november välkomnas restauranger och caféer såväl som privatpersoner till en välfylld butik, och en invigning med extra vassa erbjudanden och smakprover från leverantörer. 

 

Kategorier: Axfood Snabbgross