Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Willys öppnar butik i Hyllinge

15 december 2022

Willys flyttar fram positionerna ytterligare i nordvästra Skåne och öppnar butik i Hyllinge i Åstorps kommun. Willys flyttar in i det tidigare Familia-huset, tillsammans med ett antal andra starka aktörer. Etableringen innebär cirka 50 nya arbetstillfällen och siktet är inställt på att butiken ska öppna under 2023-2024.    

Willys fasad

Willys flyttar fram positionerna ytterligare i nordvästra Skåne och öppnar butik i Hyllinge i Åstorps kommun. Willys flyttar in i det tidigare Familia-huset, tillsammans med ett antal andra starka aktörer. Etableringen innebär cirka 50 nya arbetstillfällen och siktet är inställt på att butiken ska öppna under 2023-2024.    

Burlöv, Klippan, Ramlösa, Hörby, Möllevångstorget och Västra Hamnen i Malmö – det är några exempel på nya Willys och Willys Hemma-butiker i Skåne som antingen nyligen har öppnat eller som kommer att öppna inom de närmaste åren. Matkedjan Willys är på offensiven i Skåne och bekräftar nu ytterligare en butiksetablering: i Hyllinge i Åstorps kommun öppnar en Willysbutik på cirka 3 200 kvadratmeter någon gång under 2023-2024.

Den nya Willysbutiken öppnar i västra delen av det tidigare Familia-huset, som under 2021 förvärvades av Julakoncernens fastighetsbolag G&K Blanks fastigheter. Fastigheten, där det tidigare har funnits ett köpcentrum, genomgår nu en omställning och Willys kommer att få sällskap i fastigheten av bland annat Jula och aktivitetscentrumet Busfabriken.   

– I tider med ökande priser och kostnader är Willys erbjudande, med ett brett sortiment och mycket låga priser, mer relevant än någonsin och vi ser en stor efterfrågan på nya Willysbutiker. Därför är vi glada att kunna öppna en butik i Hyllinge, som har en lång tradition av att vara en destination man åker till för att handla. Butiken blir ett bra komplement till våra övriga butiker i Helsingborgsområdet, säger Heinz Möller, etableringschef på Willys.

 

Kategorier: Axfood Willys