Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Guldfågeln utsett till årets leverantör

1 september 2023

I samband med Axfoods leverantörsträff 2023 tilldelades Guldfågeln utmärkelsen årets leverantör. Årets leverantörsträff gick av stapeln på Banankompaniet i Stockholm och samlade drygt 600 deltagare. Under en eftermiddag fick deltagarna ta del av de satsningar och fokusområden som är aktuella inom Axfoodkoncernen.

Guldfågeln Årets leverantör 2023 Kent Jonsson Johan Ekerot Göran Olsson

I samband med Axfoods leverantörsträff 2023 tilldelades Guldfågeln utmärkelsen årets leverantör. Årets leverantörsträff gick av stapeln på Banankompaniet i Stockholm och samlade drygt 600 deltagare. Under en eftermiddag fick deltagarna ta del av de satsningar och fokusområden som är aktuella inom Axfoodkoncernen.

Utmärkelsen Årets Leverantör tilldelades Guldfågeln med motiveringen:

”Genom långsiktigt samarbete har vi skapat stor förståelse för varandras krav och utmaningar, vilket är en stor fördel för affären. Leverantören presterar ständigt på topp genom att erbjuda nya smakupplevelser och innovativa lösningar som förenklar kundens vardag och ger oss goda möjligheter att träffa rätt i Axfoods särskiljande matkoncept. Att de tillhandahåller en proteinkälla med låga CO2-utsläpp med god svensk djuromsorg är något som både vi och våra kunder efterfrågar.”

– Årets leverantör är ett sätt för oss inom hela Axfoodkoncernen att uppmärksamma och inspirera till förtroendefulla samarbeten som gör skillnad och bidrar till gemensam framgång. Samarbetet med Guldfågeln har bidragit extra till en lönsam försäljningstillväxt för båda parter, och därmed till det prisvärda, bra och hållbara sortiment som vi vill kunna erbjuda konsumenten, säger Peter Holm, vice vd på Axfoods inköps- och logistikbolag Dagab.

Även Redbull och Östras Stenugnsbageriet var nominerade till utmärkelsen för sina innovativa produkter och nytänkande som skapar fin försäljningstillväxt, något som juryn uppskattade.

I pris kommer Willys, Hemköp och Snabbgross att på alla sätt ta ut svängarna i utvald Guldfågeln-kampanj, för att få maximalt stor synlighet och försäljningstillväxt.

 
 

Kategorier: Axfood Dagab