Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Willys öppnar ny butik i Ludvika

17 oktober 2023

Willys-butiken i Ludvika Marnäs flyttar till större lokaler på Lyviksberget under hösten 2024. Det nya läget innebär att Willys stärker sina positioner i regionen och kan erbjuda kunderna i södra Dalarna en matbutik med lokaler som är anpassade för Willys-konceptet.

Willys fasad

Willys-butiken i Ludvika Marnäs flyttar till större lokaler på Lyviksberget under hösten 2024. Det nya läget innebär att Willys stärker sina positioner i regionen och kan erbjuda kunderna i södra Dalarna en matbutik med lokaler som är anpassade för Willys-konceptet.

Hösten 2024 kommer Willys-butiken på Ludvika Marnäs att flytta till nya, större lokaler på Lyviksbergets handelsplats, den enda externa handelsplatsen i Ludvika.

Det nya läget, som återfinns i andra delen av staden, ligger direkt vid infarten till det aktuella handelsområdet med tydlig exponering mot riksväg 50.

Butiken etableras på ett strategiskt läge och blir granne med flera andra välkända detaljhandelsaktörer.

Intill den nya Willys-butiken kommer det att finnas gott om parkeringar, men handelsplatsen nås även enkelt med hjälp av kollektivtrafik eller cykel.

Den nya Willys-butiken på Lyviksbergets handelsplats får en yta på cirka 3 200 kvadratmeter, jämfört med den nuvarande butiken på cirka 2 000 kvadratmeter. De nya lokalerna, där Roccia Fastigheter är ägare och utvecklare, kommer att byggas till och anpassas efter Willys koncept med prisvärd, bra och hållbar mat.

– I och med ometableringen i Ludvika stärker Willys sina positioner i Dalarna. I tider med stigande priser är Willys erbjudande med ett brett sortiment och låga priser mer relevant än någonsin, säger Heinz Möller, etableringschef på Willys.

Det nya läget innebär också att butiken kommer att kunna erbjuda kunderna Willys senaste e-handelslösning.

 

Kategorier: Axfood Willys