Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Hemköp Jakobsberg öppnar på nytt efter en omfattande modernisering

29 november 2023

Imorgon, klockan 10.00, välkomnas kunderna tillbaka till Hemköpsbutiken i Jakobsbergs centrum, som genomgått en helrenovering. Lokalen är densamma, men butiksytan har blivit ännu större och har bland annat uppdaterats med en helt ny delikatessavdelning med varmmatsbuffé, en ny förbutik samt en ny kassazon.

Hemköp Jakobsberg Sandra Stendalen

Imorgon, klockan 10.00, välkomnas kunderna tillbaka till Hemköpsbutiken i Jakobsbergs centrum, som genomgått en helrenovering. Lokalen är densamma, men butiksytan har blivit ännu större och har bland annat uppdaterats med en helt ny delikatessavdelning med varmmatsbuffé, en ny förbutik samt en ny kassazon.

Sedan Sandra Stendalen tog över som butikschef hos Hemköp Jakobsbergs centrum har butiken legat i tillfälliga lokaler, medan renoveringen av originalbutiken pågått. Under tiden i den tillfälliga pop up-butiken har Sandra tydligt märkt av intresset från de lokala kunderna.

−  Pop up-butiken har verkligen snurrat på och levererat fantastiska siffror. Omsättningen har varit med oss vilket vi är jätteglada för. Men nu ska det bli väldigt roligt att öppna upp vår riktiga butik, och våra kunder är minst lika taggade. Folk har verkligen väntat på det här och jag har aldrig fått så mycket mejl och frågor tidigare där folk undrar när vi ska öppna, säger Sandra Stendalen.

Nya Hemköp Jakobsberg har fått en helt ny kostym och dessutom blivit ännu större. Butiken har ny inredning och ett uppdaterat koncept, bland mycket annat.

− Det är som en helt ny butik. Vi har byggt ut med en jättestor förbutik med posthantering och har en utökad kassazon med självscanning som kommer förenkla för kunderna. Vi har dessutom fått en helt ny delikatessavdelning där vi kommer satsa väldigt mycket på färdigmat och ost. Vi kommer även ha en varmmatsbuffé som jag tror kommer bli en succé, säger Sandra.

Klockan 10.00 öppnas dörrarna till den nya butiken, där butikschef Sandra och hennes kollegor välkomnar alla kunder till en nyinvigning fylld av aktiviteter.

− Det känns jättebra och så roligt. Suget att få öppna butiken är enormt nu och vi är taggade på att välkomna kunderna tillbaka. Vi har storsatsat på premiärdagen och kommer bjuda på tårta, glögg och alkoholfri champagne. Vi kommer dessutom ha ett jultorg där självaste jultomten kommer vara på plats. Utöver det har vi flera demos i butiken och självklart fina öppningserbjudanden.

Hemköp Jakobsbergs Centrum
Säljyta: 1700kvm
Antal medarbetare: 52st
Öppettider: 08.00-22.00
Butikschef: Sandra Stendalen

Kategorier: Hemköp