Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Premiär för medlemsbutiken Snabbgross Club i Luleå och Västerås

29 februari 2024

Den 29 februari öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross den åttonde och nionde butiken i det medlemsbaserade butikskonceptet Snabbgross Club – en matbutik där både restaurang- och privatkunder kan handla unika restaurangvaror och stora förpackningar till små priser. De två Snabbgrossbutikerna i Luleå och Västerås har gjorts om och uppgraderats till det nya konceptet och välkomnar nu både restaurang- och privatkunder till öppningsdagar med många specialerbjudanden.

Eva Pettersson vd Snabbgross

Den 29 februari öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross den åttonde och nionde butiken i det medlemsbaserade butikskonceptet Snabbgross Club – en matbutik där både restaurang- och privatkunder kan handla unika restaurangvaror och stora förpackningar till små priser. De två Snabbgrossbutikerna i Luleå och Västerås har gjorts om och uppgraderats till det nya konceptet och välkomnar nu både restaurang- och privatkunder till öppningsdagar med många specialerbjudanden.

Axfoods restauranggrossist Snabbgross har i dagsläget 30 butiker runt om i landet. Med konverteringen och uppgraderingen av butikerna i Luleå och Västerås är nu nio av dessa butiker medlemsbaserade Snabbgross Club-butiker, som välkomnar både företags- och privatkunder.

– Intresset för Snabbgross Club har varit stort där vi har etablerat oss och butikskonceptet har mottagits väl på marknaden. Vi ser att vi fyller en lucka för konsumenterna med våra unika restaurangprodukter och det är uppskattat att kunna handla stora förpackningar till små priser. Snabbgross Club har nu över 75 000 registrerade medlemmar och vi hoppas så klart kunna locka ännu fler medlemmar i både Luleå och Västerås, säger Eva Pettersson, vd för Snabbgross.

Snabbgross Club erbjuder konsumenterna att handla på ett nytt sätt i en ny sorts butik. För privatkunder är medlemskap en förutsättning för att få handla i butiken. Det kostar 299 kronor per år, men alla nya kunder erbjuds ett gratis prova-på-medlemskap i tre månader helt utan förpliktelser. För restaurang- och företagskunden fungerar det nya konceptet som en vanlig Snabbgrossbutik, som erbjuder ett brett och prisvärt sortiment anpassat för restaurang, fast food och café. Därtill tillkommer ytterligare medlemskampanjer som är unika för Snabbgross Club, och som nu även restaurang- och företagskunden får tillgång till.

Snabbgross Club fokuserar på mat och matvaror och målgruppen för konceptet är matälskare, den som gillar mat och matlagning, men också den stora familjen som vill fylla på förrådet med större förpackningar till alla måltidstillfällen eller högtider, stora som små. Utöver de nya butikerna i Luleå och Västerås finns övriga Snabbgross Club-butiker i Danderyd och på Gärdet i Stockholm, Södertälje, Skövde, Jönköping, Växjö och Sundsvall.

Under invigningsdagarna den 29 februari till 3 mars välkomnas alla nya och gamla kunder till en välfylld butik och en invigning med både smakprover och extra vassa erbjudanden.

 

Fakta Snabbgross Club Luleå:

Adress: Ödlegatan 6
Butiksyta: 1 400 kvm
Butikschef: Jonas Karlsson

Öppettider:
Måndag-fredag 07.00-19.00
Lördagar: 08.00-16.00
Söndagar: 10.00-16.00

– Det känns riktigt kul att få välkomna konsumenterna till vår butik. För oss är det inspirerande att få möta en ny kundgrupp och att få välkomna dem till vår fina butik. Vår kunniga personal står redo att hjälpa till. Samtidigt kommer vi självklart att hålla samma fokus på de behov som våra företagskunder har. Alla restauranger, caféer och andra företag som brukar handla här är lika välkomna hit som vanligt, säger butikschef Jonas Karlsson.

 

Fakta Snabbgross Club Västerås:

Adress: Stenbygatan 6
Butiksyta: 1 800 kvm
Butikschef: Johan Olsson

Öppettider:
Måndag-fredag 07.00-19.00
Lördagar: 08.00-16.00
Söndagar: 10.00-16.00

– Den här satsningen känns helt rätt här i Västerås. Att vi ger konsumenterna tillgång till en helt ny typ av matbutik att handla i är inspirerande. Och det här gör vi med ambitionen att fortsatta tillgodose behoven hos våra restaurangkunder, caféer och företag minst lika bra som idag. Det ska bli riktigt roligt att välkomna alla kunder hit till vår välfyllda butik på våra invigningsdagar, säger butikschef Johan Olsson.

 

Kategorier: Axfood Snabbgross