Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Axfoods restauranggrossist Snabbgross öppnar ny butik i Norrköping

13 juni 2024

Idag, torsdagen den 13 juni, öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross den helt nya butiken i Norrköping. Detta blir kedjans 31:a butik och den första i Norrköping – och dessutom den första hämtgrossisten där restaurang-, café- och företagskunder också kan besöka butiken och handla på plats. Initialt skapas här 11 nya arbetstillfällen.

Snabbgross Norrköping Sandra Demir mediumres

Idag, torsdagen den 13 juni, öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross den helt nya butiken i Norrköping. Detta blir kedjans 31:a butik och den första i Norrköping – och dessutom den första hämtgrossisten där restaurang-, café- och företagskunder också kan besöka butiken och handla på plats. Initialt skapas här 11 nya arbetstillfällen.

Den nybyggda Snabbgrossbutiken öppnar i en befintlig lokal i Ingelsta, på Malmgatan 25, i Norrköping. Sveriges största hämtgrossist finns nu därmed nära till hands för stadens och regionens alla restauranger, caféer och företagskunder.

Med generösa öppettider och distribution via butikens e-handel tillför Snabbgross ett starkt erbjudande till Norrköping. Sortimentet är anpassat för restaurang, fast food och café, och kunden har tillgång till det både genom att besöka butiken eller genom Snabbgross e-handel.

Vi har vuxit mycket under de senaste åren, och allt fler café-, restaurang- och företagskunder väljer att handla hos oss, med flexibilitet mellan att få leverans dit man vill eller kunna handla i butiken. Norrköping är en mycket intressant marknad med många som kan uppskatta vårt sortiment, priser och helhetserbjudande, säger Snabbgross vd Eva Pettersson.

Den nya butiken har initialt skapat 11 nya arbetstillfällen på orten. Målsättningen framåt är att kunna växa och skapa ytterligare arbetstillfällen.

Vi ser verkligen fram emot att få öppna vår nya fina butik och det ska bli så roligt att tillsammans med våra kunniga medarbetare få välkomna Norrköpings alla restaurang- och företagskunder och tillgodose deras behov. Vårt breda och prisvärda sortiment tillsammans med våra vassa kampanjer och tillgängliga öppettider bidrar verkligen till ett starkt erbjudande på marknaden, säger Sandra Demir, butikschef på Snabbgross Norrköping.

Snabbgross välkomnar både nya och befintliga kunder till en välfylld butik med ett brett och mycket prisvärt sortiment. Under invigningsdagarna den 13-16 juni bjuds det dessutom på extra vassa erbjudanden och smakprover från leverantörer.

Fakta Snabbgross Norrköping
Adress: Malmgatan 25E
Butiksyta: 2 200 kvm
Antal medarbetare: 11

Öppettider:
Måndag-fredag 07.00-18.00
Lördagar 08.00-14.00
Söndagar 10.00-14.00

 

Kategorier: Axfood Snabbgross