Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Få insyn i spännande roller inom Axfood

11 maj 2023

Är du nyfiken på hur det är att jobba som butikschef på Hemköp, produktionsmedarbetare eller chaufför på vårt nya högteknologiska lager eller kanske som marknadschef med ansvar för våra uppmärksammade kampanjer för Eldorado och Garant? Nu har du chansen att få jobbskugga spännande roller inom Axfoodkoncernen!

Bild från Järvaveckan 2022.

Bild från medverkan under Järvaveckan 2022.

Är du nyfiken på hur det är att jobba som butikschef på Hemköp, produktionsmedarbetare eller chaufför på vårt nya högteknologiska lager eller kanske som marknadschef med ansvar för våra uppmärksammade kampanjer för Eldorado och Garant? Nu har du chansen att få jobbskugga spännande roller inom Axfoodkoncernen!

Vill du jobbskugga oss? 

Jobbskuggning innebär att du följer en av våra medarbetare under några timmar och får känna på vad jobbet innebär. Passa på att ställa alla dina frågor och få insyn i en ny värld. Låter det intressant? Kom till vårt tält på Järvaveckan den 31 maj och anmäl ditt intresse för jobbskuggning för en specifik roll. Vi ses där!

Butikschef Hemköp

Hemköp är butikskedjan för matälskare där god och hållbar mat står i fokus. Nu har du chansen att jobbskugga Mikael Ceder Brolin, butikschef Hemköp Sundbyberg.

Hemköp är butikskedjan med ett sortiment specifikt anpassat för dem som bor i området. Som butikschef ansvarar du för helheten där du tillsammans med dina medarbetare skapar en inspirerande butiksupplevelse och en utvecklande arbetsmiljö. Huvudansvaret som butikschef är att göra butiken till en inspirerande arbetsplats där kunden står i centrum och där ni tillsammans skapar kundnytta och merförsäljning. En viktig del av jobbet är att se till att dina medarbetare trivs, växer och bidrar till en positiv kundupplevelse. Som butikschef har du ett helhetsansvar för butiken med fokus på försäljning, bruttovinst, kostnader, resultat och budget.

Marknadschef egna märkesvaror

En dag som chef för marknadskommunikation kan se väldigt olika ut – allt från externa byråmöten till filmproduktion till influencer event till strategiarbete eller godkännande av innehåll. Nu har du chansen att jobbskugga Emma Töpel Hanson, chef för marknadskommunikation EMV. EMV står för egna märkesvaror och som chef för marknadskommunikation EMV ansvarar man för att utveckla och kvalitetssäkra marknadskommunikationen för Garant, Eldorado och Minstingen. I marknadskommunikationen ingår allt inom sociala medier, innehållsproduktion, bildproduktion, influencer marketing, externa kampanjer och PR. Från planer och strategier till genomförande.

Målet är att öka gillandet för våra varumärken samt stärka vår position och association. 

Produktionsmedarbetare i Bålsta

I Bålsta bygger vi ett logistikcenter och en organisation som kommer bli unik i sitt slag. Anläggningen blir högautomatiserad och anpassad för att leverera mat och andra varor till ungefär 10 miljoner människor genom varuförsörjning till butiker eller e-handel. Nu har du chansen att jobbskugga en produktionsmedarbetare på Dagab och få insyn i denna spännande anläggning!

Som produktionsmedarbetare inom logistikcenter Bålsta säkerställer du att dagligvaror kommer ut i tid och med förväntad kvalitet till våra butiker runt om i landet. Arbetsuppgifterna varierar och kan exempelvis innefatta semi-automatiskt plock, plock med truck, interna transporter av gods, avhjälpning med lossning/lastning av lastbilar. Denna högautomatiserade anläggning levererar till butiker och e-handels kunder under samma tak och med hjälp av automationen så formar vi en modernare tappning på det traditionella lagerarbetet. I en modern anläggning som vår så förväntas man rotera mellan de olika arbetsstationerna samt temperaturzonerna. Detta för att skapa en arbetsplats med stor variation, flexibilitet, en god arbetsmiljö och goda utvecklingsmöjligheter.

CE-chaufför

På vårt toppmoderna logistikcenter i Bålsta bygger vi Dagabs framtida logistiklösning. För att den lösningen ska bli så bra som möjligt så behöver vi engagerade medarbetare som vill vara med och skapa, driva och utveckla sättet som vi arbetar på, både nu och framåt. Målet är att bygga ett högeffektivt team, där medarbetarna inte bara utför sina arbetsuppgifter, utan även är involverade i uppbyggnaden kring hur vi faktiskt ska jobba för att nå bästa möjliga resultat.

Nu har du chansen att jobbskugga en chaufför i denna spännande miljö! Som chaufför på Dagab ser du till att butikerna får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår mycket mer än själva transporten av gods ut till kund då du även arbeta med lastning och lossning av varor och tomgods, service mot våra kunder i butikerna, fordonsvård och fordonskontroller samt löpande kommunikation med arbetsledning och transportkontor.

Kom till vårt tält på Järvaveckan den 31 maj och anmäl ditt intresse för jobbskuggning. Vi ses där!