Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Axfood utses till Karriärföretag 2024

15 november 2023

Axfood ses som en attraktiv arbetsgivare med många spännande utvecklingsmöjligheter. Det menar Karriärföretagen som utsett Axfood till ett av Sveriges Karriärföretag 2024.

Två medarbetare på Axfood och ett "Karriärföretagen"-emblem

Axfood ses som en attraktiv arbetsgivare med många spännande utvecklingsmöjligheter. Det menar Karriärföretagen som utsett Axfood till ett av Sveriges Karriärföretag 2024.

Utmärkelsen delas ut till de arbetsgivare i Sverige som anses vara mest attraktiva för studenter och yrkesverksamma att göra karriär på. Syftet med utmärkelsen är att hjälpa och leda Sveriges studenter och young professionals att hitta sin nästa arbetsgivare och uppmärksamma de företag som har ett framgångsrikt employer branding-arbete.

− Vi är stolta och glada över att listas bland Sveriges främsta arbetsgivare. Det är ett bevis på att allt jobb vi gör kring utvecklingsmöjligheter, lärande, hållbarhet, inkludering och arbetsmiljö ger resultat, säger Monica Längbo, HR-direktör Axfood.

Axfoods motivering: 

Axfood utmärker sig som en attraktiv arbetsgivare med sina många utvecklingsmöjligheter, spännande bolagsfamilj och passion för mat och människor. Med sitt starka engagemang för hållbarhet och livskvalitet för alla skapar Axfood en arbetsplats där medarbetarna känner sig stolta över sitt bidrag till samhället. Genom sina många varumärken, kompetenser och bakgrunder har Axfood styrkan att göra skillnad – på riktigt. Här kan du vara med och utveckla morgondagens dagligvaruhandel på en arbetsplats där ditt välmående och din utveckling är högt prioriterade. Välkommen till en familj av möjligheter!