Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Prestigefyllt pris till Garant

11 maj 2015

Garant långkokt griskind får den internationella utmärkelsen ”PLMA´s 2015 Salute to Exellence Awards” i klassen ”Convenience”.

Garant långkokt griskind får den internationella utmärkelsen ”PLMA´s 2015 Salute to Exellence Awards” i klassen ”Convenience”.

Priset delas ut vid den stora PLMA-mässan i Amsterdam den 19-20 maj. PLMA står för Private Label Manufacturers´ Association som varje år arrangerar Europas största och viktigaste livsmedelsmässa inom egna märkesvaror. Mer än 350 olika produkter tävlade i 48 olika klasser där vinnarna utsetts av en jury bestående av internationella matexperter.

Priset skapades för att ge uppmärksamhet och uppmuntran till företag som satsar på innovativa lösningar när det gäller egna varumärken.

Garants griskind är kokt i vitt vin och örter under lång tid enligt sous-vide metoden för extra mört och saftigt kött. Det innebär att maten tillagas i en vakuumpåse för att bevara råvarornas naturliga arom, saftighet och vikt. 

– Jätteroligt förstås med ännu ett fint och prestigefyllt pris för en Garant-produkt, säger Johan Neuman, affärsområdeschef för egna märkesvaror (EMV) på Axfood.

 

Kategorier: Hållbarhet Egna varor