Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Vårnyheter inom vegetariskt, fisk och skafferi från Garant

28 mars 2022

Axfood fortsätter utveckla Garant-sortimentet med fokus på hållbarhet, hälsa, ursprung och smak. Nu släpps flera spännande produktnyheter inom vegetariskt, fisk och skafferi – bland annat vegansk skagen, crispy fish sticks, smaksatta olivoljor och fyllda oliver.

Bild på produkter från Axfoods varumärke Garant

Vårnyheter från Axfoods eget varumärke Garant.

Axfood fortsätter utveckla Garant-sortimentet med fokus på hållbarhet, hälsa, ursprung och smak. Nu släpps flera spännande produktnyheter inom vegetariskt, fisk och skafferi – bland annat vegansk skagen, crispy fish sticks, smaksatta olivoljor och fyllda oliver.

Vegetariska nyheter från Garant

Vegansk Skagen, 200 ml

En krämig klassiker gjord på ärtprotein, tångkaviar och dill. Servera den med stekt bröd som en toast skagen, i en wrap eller som tillbehör till påskbordet.

Garant erbjuder även fler alternativ av vegosåser i sitt sortiment. Sedan tidigare finns även vegansk vitlökssås och vegansk bearnaisesås.

Vego Nuggets, 200 g

Veganska nuggets gjorda av bondböna och vete i en krispig cornflakespanering. Nuggets är en linjeförlängning av Garants breda vegetariska sortiment som hela tiden utvecklas med nya smaker.

Nytt i fiskdisken från Garant

Crispy Fish Sticks, 450 g

Krispiga torskbitar av renskurna filéer. Servera som tapas med olika dippsåser, i wrap med grönsaker, i tacos eller med pommes. Torsken i produkten är fiskad med krok och lina i Nordostatlanten och kommer från ett MSC-certifierat fiske.

Nya smaksättare och delikatesser från Garant

Sardeller, 100 g

Mjuka och salta sardeller i olja. En klassisk delikatess som passar utmärkt som smaksättare i sås, eller att servera som aptitretare med grillat bröd och citron. Sardellerna kommer från ett MSC-certifierat fiske.

Melanzane Sott’olio, 290 g

Strimlad aubergine med paprika och soltorkad tomat i en kryddblandning med behaglig hetta från chilipeppar. Servera som tillbehör till varmrätten eller som tapas. Auberginen är god att äta både varm som kall.

Gordaloliver Apelsin, 340 g

Spanska oliver fyllda med apelsinskal. Gordaloliver är en stor olivsort som passar perfekt till tapasbrickan. I Garants sortiment av medelhavsdelikatesser erbjuds även naturella gordaloliver med kärnor och gordaloliver fyllda med hel mandel.

Olivolja Chili Extra Virgin, 250 ml

Olivolja med naturlig arom av chili. God i en gryta eller att ringla över pizza, kött, fågel, fisk och grönsaker. Olivoljan är märkt med nyckelhålet som gör det enklare att välja hälsosamma produkter med mindre och nyttigare fett, mindre socker och salt samt mer kostfiber och fullkorn.

Olivolja Citron Extra Virgin, 250 ml

Olivolja med naturlig arom av citron. Smaksätt fisk, grillade grönsaker eller ringla över salladen. Olivoljan är märkt med nyckelhålet som gör det enklare att välja hälsosamma produkter med mindre och nyttigare fett, mindre socker och salt samt mer kostfiber och fullkorn.

Garant finns att köpa på Hemköp, Willys, Mat.se och Tempo.

 

För produktprover kontakta:
Felicia Bakir, kommunikatör egna märkesvaror Dagab – en del av Axfood, felicia.bakir@dagab.se

Klicka här för källa och högupplösta bilder

Garant betyder mat som är bra för dig och din omgivning. Det låter fint, det känns enkelt, men kvalitet kräver sitt arbete. Våra krav är höga, vår process kan ibland ta år. Det krävs mycket för att platsa i vårt skafferi. Men vi gör det svårt för att det för dig ska bli enkelt att välja något som är bra. För vi är vad vi heter. En garant till dig. Som garanterar bra mat. Läs mer på garantskafferiet.se.

Kategorier: Egna varor