Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Fabiola Wikström, e-handelschef på Hemköp

Kundupplevelse och digitalisering är alltid i fokus för Fabiola Wikström i rollen som e-handelschef på Hemköp. Att vara en del av Axfoodfamiljen ger henne optimala förutsättningar att satsa framåt.

Fabiola Wikström, e-handelschef på Hemköp.

Fabiola Wikström är e-handelschef på Hemköp. Foto: Gustav Kaiser

Kundupplevelse och digitalisering är alltid i fokus för Fabiola Wikström i rollen som e-handelschef på Hemköp. Att vara en del av Axfoodfamiljen ger henne optimala förutsättningar att satsa framåt.

Namn: Fabiola Wikström 
Gör: Är e-handelschef på Hemköp 
Ålder: 45
Favoritmat: En riktig god pasta carbonara, viktigt att inte snåla med pepparn!

Hej Fabiola! Hur är det att jobba inom Axfoodkoncernen?

– Det är otroligt spännande! Vi är inne i en fantastisk tillväxt vad gäller e-handeln där resan bara har börjat, det finns så mycket roligt på gång. Jag upplever att Axfood verkligen frågar sina medarbetare om innovation och att vi får gehör för våra idéer. Det är så häftigt att hela koncernen verkar för kunden och att vi har en så stor, stabil grund att stå på för att utvecklas framåt. Det gör mig jätteglad att Axfood satsar på digitalisering – det gör i sin tur att mitt jobb blir mer givande och att jag kan erbjuda Hemköps kunder ett mervärde.  

Hur skulle du beskriva kulturen inom Axfood? 

– Jag tycker väldigt mycket om det familjära i det stora här på Axfood, jag känner mig som en lagspelare där jag har en viktig roll i ett stort maskineri. Sedan är verkligen matglädjen i centrum.

Vad är det bästa med ditt jobb? 

– Det allra bästa med mitt jobb som e-handelschef för Hemköp är att det är så utvecklande och att det finns många möjligheter att ta tag i. Vi har mycket spännande på gång som kommer förbättra för både våra kunder och oss själva.

Är det något du är extra stolt över? 

– Att jag har fått möjlighet att kunna hjälpa våra handlare att komma igång med sin e-handel! Det är så mycket positivt i det, både för deras kunder och deras affär. Jag uppskattar att alltid få jobba nära våra kunder och att vi är ett starkt team som gör detta tillsammans. Jag får så fin support från alla håll!