Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Eldorado släpper sin tredje sommarkollektion

14 juni 2021

Efter tidigare års succéer släpper Axfoods lågprisvarumärke Eldorado nu sin tredje sommarkollektion. Årets limiterade kollektion består av tre plagg och två kepsar dekorerade med Eldorados djupfrysta hallon på mönster från Eldorados grillost.

Eldorados sommarkollektion 2021

Efter tidigare års succéer släpper Axfoods lågprisvarumärke Eldorado nu sin tredje sommarkollektion. Årets limiterade kollektion består av tre plagg och två kepsar dekorerade med Eldorados djupfrysta hallon på mönster från Eldorados grillost.

För tredje året i rad släpper Axfoods lågprisvarumärke Eldorado en sommarkollektion. Kläderna säljs i Eldorados egen e-butik på eldoradovaror.store med start måndag 14 juni kl. 8:00. För den som vill lägga händerna på ett plagg gäller det att vara snabb.

– Häng på låset om du vill hinna handla, det är inte ovanligt att plaggen säljs slut väldigt snabbt, säger Emma Töpel Hanson, chef för marknadskommunikation av Axfoods egna märkesvaror.

Årets limiterade kollektion består av tre plagg och två kepsar dekorerade med Eldorados djupfrysta hallon på mönster från Eldorados grillost. Baddräkten och setet med skjorta och badbyxor hör till de populäraste och återkommande plaggen medan kepsarna är två nykomlingar.

– Vi trodde stenhårt på konceptet med klädkollektioner när vi började för tre år sedan och responsen har varit överväldigande. Vi fick ett enormt fint mottagande bland influencers, något som i sin tur genererat stor uppmärksamhet hos många unga människor. Vi har byggt ett riktigt community genom kläderna, vilket gör att det känns extra kul att även denna gång kunna släppa plaggen till allmänheten via vår egen webshop, förklarar Emma Töpel Hanson.

Kollektionen marknadsförs i sociala medier och skickas ut till ett 40-tal profiler. I samband med lanseringen visas kollektionen upp på reklambåten Billboat, Europas första ”floating boat" som åker runt i Stockholm. Båten är utrustad med två stora skärmar om 50 m² styck där en kampanjfilm med sommarkollektionen visas. Båten drivs helt på el och är dessutom utrustad med en håvmekanism för att fånga upp skräp i vattnet.

– Den planerade rutten på sju mil startar klockan åtta och pågår fram till kl. 18 med en paus för lunch. Vi blir deras första varumärke som gör reklam på Billboat vilket är stort.

Se kollektionen på eldoradovaror.store och följ @eldoradovaror på Instagram för mer information.

eldorado_sommar2021_2.jpg

eldorado_sommar2021.jpg

eldorado_kepsar.jpg

Kategorier: Egna varor