Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Julnyheter från Garant

18 november 2021

Nu lanserar Axfoods varumärke Garant flera goda nyheter som blir givna favoriter under högtidens alla julbord, adventsfikor och lussebak. Julnyheterna omfattar bland annat svenska delikatessköttbullar, smaksatt MSC-certifierad sill och saffranspistiller från Iran av finaste kvalitet. Produkterna finns att köpa på Hemköp, Willys, Mat.se och Tempo.

Julnyheter från Axfoods varumärke Garant.

Julnyheter 2021 från Axfoods varumärke Garant.

Nu lanserar Axfoods varumärke Garant flera goda nyheter som blir givna favoriter under högtidens alla julbord, adventsfikor och lussebak. Julnyheterna omfattar bland annat svenska delikatessköttbullar, smaksatt MSC-certifierad sill och saffranspistiller från Iran av finaste kvalitet. Produkterna finns att köpa på Hemköp, Willys, Mat.se och Tempo.

Nya favoriter på julbordet:

Garant delikatessköttbullar 450 g

Julklassikern! Garants färdiglagade delikatessköttbullar är tillverkade med nöt- och fläskkött från Sverige och kan ätas kalla som varma. Köttbullarna har 75 procent kötthalt och är smaksatta med svartpeppar och cayennepeppar.

Garant erbjuder dessutom fler julklassiker i sortimentet med kött från Sverige. Bland annat färdiglagade samt djupfrysta köttbullar, tre sorters kokt julskinka, skivad och griljerad julskinka och prinskorv. För de som vill rulla egna vegobullar finns en fiber- och proteinrik formbar vegofärs.

Garant äpple- och gräslöksill 220 g

För de som uppskattar en något syrligare sill än de traditionsenliga sillsmakerna finns den smaksatta sillen äpple och gräslök. Sillfiléerna i bitar kommer från ett MSC-certifierat hållbart fiske.

Garants äpple- och gräslöksill är en linjeförlängning av befintligt sortiment av MSC-certifierad sill. Garant har allt ifrån de klassiska smakerna som senapssill, löksill och skärgårdssill till inläggningssill och matjessill. Alla är lika goda som självklara till julbordet.

Garant dijonsenap 200 g

Fransk dijonsenap är ett gott tillbehör till julbordet såväl som till frukosten i juletider. Senapen är tillverkad med vitt vin och agerar god smaksättare i matlagning, och är såklart lika god att bre på skinkmackan.

Garant gordaloliver med mandel 340 g

Den traditionsenliga mandeln i gröten har i år sökt sig vidare till plockmaten. Spanska gordaloliver är en stor olivsort med mycket kött. De här gröna oliverna är fyllda med hel mandel och gör sig därför extra bra till glöggminglet.

Garant glöggmix 100 g

Vad vore en varm kopp glögg utan russin och mandel. Garants glöggmix har en god blandning av blancherad mandel, russin och torkade äppelbitar.

 

Skafferinyheter till julbaket:

Garant saffranspistiller 1 g

Saffran har onekligen en av de viktigaste rollerna i allt som stavas advent och lussebak. Garants saffranspistiller är ett klass 1 saffran från Iran av finaste kvalitet. Stöt det i mortel innan användning för att ta fram mer av den utsökta smaken, aromen och färgen. Perfekt att använda i saffransbullar, lussekatter och fudge, men även i fisk- och skaldjursrätter, risrätter och pastarätter.
För den som föredrar färdigmald saffran så finns även det i vårt sortiment i påse om 0,5 g.

Garant mandelmassa 200 g

Mandelmassa tillverkad på sötmandel som gör sig bra i julgodis och saftiga saffransbullar. Sedan tidigare har vi även mandelmassa 400 g och marsipan 400 g i sortimentet.

Garant mandelspån 100 g

Mandelspån av skållad och flagad sötmandel som passar utmärkt till julbaket. Nötterna är märkta med nyckelhålet som gör det enklare att välja livsmedel med mindre och nyttigare fett, mindre socker och salt samt mer kostfiber och fullkorn.

 

För produktprover kontakta:
Felicia Bakir, kommunikatör egna märkesvaror Dagab – en del av Axfood, felicia.bakir@dagab.se

Klicka här för källa och högupplösta bilder

Garant betyder mat som är bra för dig och din omgivning. Det låter fint, det känns enkelt, men kvalitet kräver sitt arbete. Våra krav är höga, vår process kan ibland ta år. Det krävs mycket för att platsa i vårt skafferi. Men vi gör det svårt för att det för dig ska bli enkelt att välja något som är bra. För vi är vad vi heter. En garant till dig. Som garanterar bra mat. Läs mer på garantskafferiet.se.

Kategorier: Egna varor