Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Willys öppnar ny butik i Åmål

18 februari 2020

Nu är allt klart för en ny Willys-butik i Åmål med förväntad öppning innan sommaren 2021. Det är den nuvarande Eurocash-butiken i Åmål som flyttar för att istället omprofileras till Willys-koncept. Den nya Willys-butiken får ett nytt tillgängligt och trafikorienterat läge i staden.

Bild Willys

Nu är allt klart för en ny Willys-butik i Åmål med förväntad öppning innan sommaren 2021. Det är den nuvarande Eurocash-butiken i Åmål som flyttar för att istället omprofileras till Willys-koncept. Den nya Willys-butiken får ett nytt tillgängligt och trafikorienterat läge i staden.

Den nya butiken kommer byggas i ett bra strategiskt läge vid rondellen längst E45:an i Åmål. Butiken kommer att präglas av nybyggda, stora och moderna lokaler på ca 3 500 kvm, med bra parkeringsmöjligheter. Öppning av butiken väntas innan sommaren 2021.

– Området är för oss en vit fläck på kartan, så det är väldigt glädjande att vi ska öppna en ny butik i Åmål som kommer att täcka in ett nytt upptagningsområde. Här finns stor potential för Willys koncept med ett brett sortiment och låga priser som med största sannolikhet kommer vara ett välkommet inslag i Åmål, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys. 

Fokus i butiken kommer ligga på bland annat färskvaror som kött, frukt och grönt, chark, mejeri och butiksgräddat bröd. Det kommer även finnas en stor andel ekologiska och miljömärkta varor i sortimentet.

Alla tillsvidareanställda medarbetare i Eurocash erbjuds fortsatt anställning i Willys-butiken.  
 

Vill du jobba på Willys?
För lediga tjänster hos Willys, gå till: Jobba på Willys

Kategorier: Willys