Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Mat.se levererar hem nyårsmat från restauranger

1 december 2020

Från och med denna vecka lanserar Mat.se en ny tillfällig onlinebutik för beställning av en riktigt lyxig nyårsmiddag, som en förlängning av den nya pilottjänsten Restaurangmat på Mat.se. På hemsidan kan kunder beställa hem en trerätters nyårsmeny framtagen av några av de restaurangpartners i Göteborg som varit delaktiga i pilotprojektet.

Nyarsmat PM mat se

Från och med denna vecka lanserar Mat.se en ny tillfällig onlinebutik för beställning av en riktigt lyxig nyårsmiddag, som en förlängning av den nya pilottjänsten Restaurangmat på Mat.se. På hemsidan kan kunder beställa hem en trerätters nyårsmeny framtagen av några av de restaurangpartners i Göteborg som varit delaktiga i pilotprojektet.

Mat.se:s pilotprojekt Restaurangmat, som nu pågått i fyra veckor och där Mat.se kunder kan lägga till och få restauranglagade måltider hemlevererade när de gör sin veckohandling, har rönt stort intresse bland Mat.se:s kunder. Som ett nästa steg i projektet erbjuder nu Mat.se i samarbete med de delaktiga restaurangerna Happy Me, Koks – Lexö kök & bar och Öjersjö Mat & Golf, hemleverans av restauranglagad nyårsmat.

– Efter fyra veckor med pilottestet Restaurangmat kan vi se att det finns en efterfrågan på att få hem färdiglagad restaurangmat hem till dörren hos våra kunder, särskilt i dessa svåra tider. Som en utökning av den framgångsrika tjänsten beslutar vi därför, i samarbete med våra restaurangpartners, att även erbjuda våra kunder hemleverans av en riktigt god restauranglagad nyårsmeny i år, säger Ludvig Anderberg, verksamhetschef på Mat.se.

I en tillfällig onlinebutik presenteras fem färdiglagade trerättersmenyer som kunder enkelt värmer till när det är dags för nyårsmiddag. Menyerna har tagits fram av de tre restaurangerna och kunderna kan välja bland kött, fisk, vegetariskt eller veganskt. Hittills har Mat.se bara levererat restaurangmat i Göteborg, men ambitionen är att introducera Restaurangmat i Stockholm 2021, och då involvera lokala Stockholmskrogar. Nyårsmenyn kommer nu att erbjudas även i Stockholm och blir således ett första test på Stockholmsmarknaden.

– Vi är otroligt glada och stolta över vårt pågående samarbete med Mat.se. Tack vare projektet Restaurangmat kan vi nu tillsammans också erbjuda Mat.se:s kunder en riktigt god meny till nyårsafton, säger Oscar Lexö på Koks – Lexö kök & bar.

Förbeställningar kommer att tas emot från och med denna vecka och fram till den 18 december, och här kan man beställa nyårsmaten. Den 30 december, dagen innan nyårsafton, kommer nyårsmaten att levereras hem till kunderna.

Kategorier: Axfood Mat.se