Axfood Snabbgross är koncernens restauranggrossist med en kundbas inom restaurang, fast food, café och övrig företagsmarknad.

Prisvärt sortiment för företagskunden

Tack vare ett brett sortiment med över 13 000 artiklar kan Axfood Snabbgross erbjuda prisvärda råvaror för bland annat storkök, pizzerior, gatukök, caféer och konditorier. Detta i kombination med personlig service och god tillgänglighet, geografiskt såväl som genom generösa öppettider, gör Axfood Snabbgross till en av Sveriges ledande restauranggrossister.

Medvetna val i butikerna

Hållbarhet är en viktig fråga för Axfood Snabbgross. Butikerna använder ledbelysning i frysar och miljöbelysning, använder enbart miljömärkt el och säljer inga rödlistade fiskar. Ett eget smart digitalt källsorteringssystem gör källsorteringen effektiv. I många av butikerna återvinns värmen som alstras för att driva kyl- och frysanläggningar och används till uppvärmning av butiken.

Axfood Snabbgross finns tillgängligt över hela landet genom 24 butiker från Luleå i norr till Malmö i söder. Axfood Snabbgross erbjuder även e-handel.

Nettoomsättning: 3 443 (2019)
Rörelseresultat: 167 (2019)
Antal butiker: 24
Medelantalet anställda: 411 (2019)

Läs mer på snabbgross.se