Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Axfood SSC stöttar koncernbolagen inom HR och ekonomi

Medarbetare på Axfood SSC framför dator.

Axfood SSC stöttar koncernbolagen inom HR och ekonomi

På Axfood Shared Service Center (SSC) arbetar cirka 130 medarbetare med olika uppgifter inom ekonomi, lön samt support inom HR- och ekonomifrågor på uppdrag av koncernbolagen.

I en stor koncern med många verksamheter är en funktion som Axfood SSC en viktig pusselbit. Här hanteras uppgifter kopplade till koncernbolagens ekonomi och lönehantering samt support för frågor som rör ekonomi och anställning.

Axfood SSC, vars kontor ligger i Jönköping, präglas av en varm och inbjudande arbetsmiljö med stark teamkänsla och hjälpsamma kollegor. Axfood SSC är en lärande organisation med medarbetarna i fokus, vilket skapar goda möjligheter för medarbetare att utvecklas.

Axfood SSC består av avdelningarna Leverantörsreskontra, Kundreskontra och Ekonomisupport, Redovisning och rapportering, Lön och Medarbetarsupport. 

Nyfiken på hur det är att jobba på Axfood SSC? Läs intervjuer med medarbetarna David Tingman, verksamhetsutvecklare på Redovisning och rapportering, Lena Kristof, redovisningsekonom, Isak Selling på Medarbetarsupport, Angeline Millqvist som precis gått från rollen som HR-koordinator på Medarbetarsupport till avdelningschef Lön detalj, Jessica Johansson, avdelningschef Lön och Tomas Åberg, avdelningschef Redovisning detalj.