Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Ekokyckling i Axfoods butiker?

Åsa Domeij, hållbarhetschef Axfood 15 november 2010

Signaturen "Tempo Skogsbo" tycker att det är en brist att det inte finns ekologisk kyckling i Axfoods butiker. Jag kan hålla med om att ekologisk kyckling är en produkt som borde finnas. Inte minst djurskyddsskäl gör att ekologisk kyckling är intressant.

Signaturen "Tempo Skogsbo" tycker att det är en brist att det inte finns ekologisk kyckling i Axfoods butiker. Jag kan hålla med om att ekologisk kyckling är en produkt som borde finnas. Inte minst djurskyddsskäl gör att ekologisk kyckling är intressant.

Förhoppningsvis dröjer det inte så länge innan våra kedjor börjar sälja ekologisk kyckling men det är en del praktiska frågor som behöver lösas först. Axfood vill öka försäljningen av ekologiska produkter och för en fortsatt bra ökning är det viktigt att förbättra sortimentet.

Vilka andra produkter är det viktigt att komplettera sortimentet med? Kommentera gärna här på bloggen.

Kategorier: Ekologiskt
Åsa Domeij, hållbarhetschef Axfood

Om skribenten

Åsa Domeij, hållbarhetschef Axfood

Åsa Domeij är Axfoods hållbarhetschef och ordförande i Delegationen för cirkulär ekonomi. Tidigare har hon bland annat varit verksam inom SLU och suttit i riksdagen för Miljöpartiet. Hon har bloggat om hållbarhetsfrågor på axfood.se sedan 2009. I bloggen vill Åsa inspirera till mer hållbar matkonsumtion och -produktion. 2021 utsågs hon till en av Sveriges 20 mäktigaste inom hållbarhet av Aktuell Hållbarhet.