Gå direkt till innehåll

Middagsfrid – färdigplanerade matkassar med recept

Mat från Middagsfrid

Middagsfrid – färdigplanerade matkassar med recept

Middagsfrid var först i Sverige med färdigplanerade matkassar med recept. Visionen är en bättre matvärld där allt fler lagar mat på noggrant utvalda råvaror.

Varje dag kan vara en möjlighet att sitta ned tillsammans njuta av en god, vällagad måltid. En middag gjord på äkta råvaror och mycket kärlek. Då blir maten en anledning att ses och inte bara en transportsträcka till kvällens träningar, tvättider och måsten. Genom färdigplanerade matkassar vill Middagsfrid skapa den möjligheten.

Först i världen inom färdigplanerade matkassar

Middagsfrid grundades 2007 och är Sveriges första företag för hemleverans av färdigplanerade matkassar. Visionen är en bättre matvärld där allt fler värderar hemlagad mat baserad på riktiga råvaror där man även tagit hänsyn till hälsa, natur och klimat. Menyerna byts ut varje vecka och baseras på färsk, klimatsmart och tillsatsfri mat. Middagsfrid levererar till drygt 300 orter i Sverige. Sedan 2017 är Middagsfrid en del av Axfoodfamiljen. 

Väl utvalda råvaror i varje kasse

Middagsfrid utlovar en hög andel ekologiska varor i alla matkassar. Råvarorna är valda med omsorg och är av hög kvalitet. Dessutom är råvarorna uteslutande färska. I möjligaste mån väljer Middagsfrid svenska råvaror framför importerade. Kött och fågel är alltid svenskt.

Levererar till

Drygt 300 orter i Sverige