Om Axfood

Axfood Närlivs är det självklara valet för service- och närbutiker i hela landet. Axfood Närlivs vänder sig till Sveriges ledande drivmedelsbolag och trafikbutiker så som Circle K, OKQ8, Pressbyrån och Seven Eleven. Axfood Närlivs levererar också varor och tjänster till kiosker, mindre livsbutiker samt tobaks- och spelbutiker och driver de egna butikskoncepten Handlar'n, Tempo och Direkten. Till Axfood Närlivs hör även dotterbolag Axfood Snabbgross som vänder sig framför allt till restauranger, snabbmatställen och caféer.

Axfood Närlivs utvecklar tillsammans med sina kunder en bättre affär och är marknadsledande inom sitt segment.

Nettoomsättning: 2 884 Mkr (2016)
Rörelseresultat: 202 Mkr (2016)
Egenägda butiker: 23 st
Medelantalet anställda: 476 st (2016)

Läs mer på narlivs.se

Handlar’n

Handlar’n är närbutiken på hörnet eller kanske ortens enda butik. Handlar'n erbjuder tillgänglighet och närhet till matvaror och tjänster, i citykärnan och på landsbygden. Varje handlares personliga engagemang gör ofta butiken till en social mötesplats i samhället.

Antal butiker: 215

Läs mer på handlarn.se

Tempo

Med sitt familjära bemötande och engagemang finns Tempobutiken nära kunderna med bra mat när de behöver det, som områdets goda granne. Många Tempobutiker erbjuder även tjänster som paketutlämning, spelombud och möjligheten att köpa och hämta ut läkemedel – allt för en enklare vardag.

Antal butiker: 155

Läs mer på tempo.se

Till Axfood Närlivs hör även dotterbolaget Axfood Snabbgross.